Информациите за изходящ трансфер на Андриан Краев не свършват. Халфът

...
Информациите за изходящ трансфер на Андриан Краев не свършват. Халфът
Коментари Харесай

Сериозна битка за подписа на Андриан Краев

Информациите за произлязъл трансфер на Андриан Краев не свършват. Халфът на сините е свързван с прекосяване в чешкия първенец Спарта (Прага). Грандът гласи българския национал за заместител на Ладислав Крейчи. Двамата футболисти са на по 24 години и отборът желае да ускори конкуренцията в средата на терена, написаха медиите в Чехия, написа " Тема спорт ".

В материалите бяха посочени и преимуществата на Краев в подвижността и играта във въздуха. В Спарта от 2020 година играе Мартин Минчев, който през предходната акция имаше съществена роля за извоюваната купа.
 Изкушават Левски с 1 млн. евро за Андриан Краев
Изкушават Левски с 1 млн. евро за Андриан Краев

Офертата е от чужбина

Оферта за 1 милион евро е пристигнала в офисите на " Герена " за Андриан Краев. Не е изключено точно чешкият първенец да я е отправил. Интерес към 24-годишния футболист има от още няколко отбора от чужбина и не е изключено той да бъде продаден през лятото. Желанието обаче на треньорския щаб на сините е това да се случи след присъединяване на отбора в евротурнирите. Във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите столичани ще играят против спечелилия от двойката сред Шкупи и Хегелман.

Ръководството на Левски към този момент е предложило нов контракт на Андриан Краев. Така сините не престават политиката да задържат за дълъг интервал най-перспективните си футболисти. Халфът има договор за още една година, като интерес към него има от полския Видзев, както и от Дания. През този сезон Краев изигра 30 турнирни мача за сините, в които вкара 2 гола. Наред с това отбранителният халф бе на терена в 2 срещи за купата, игра за Суперкупата, както и в три дуела от евротурнирите. Силните игри му осигуриха и повиквателна за националния тим, като игра през всичките 90 минути при равенството 1:1 със Сърбия. Интерес от непознати клубове има още към Сундберг, Кордоба и Велтон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР