Инфлуенсърката Лий Макмилън, станала известна с пътешествията си по света

...
Инфлуенсърката Лий Макмилън, станала известна с пътешествията си по света
Коментари Харесай

28-годишна инфлуенсърка, пропагандираща волния живот в каравана, се самоуби

Инфлуенсърката Лий Макмилън, станала известна с пътешествията си по света със своя ван, умря на 28 години. Тя е поставила завършек на живота си, като е застанала на жп линия в Санта Барбара, Калифорния.

„ След като живя по изумителен метод и водеше смела борба с депресията, Лий лиши живота си. Сърцата ни са разрушени! Тя беше толкоз лъчезарна и магнетична и бе обичана от доста хора “, се споделя в известие, оповестено в нейния Инстаграм профил.

„ Ако можем да създадем нещо за Лий в този тежък миг, това е да напомним, че психологичното здраве е също толкоз значимо, колкото физиологичното. Менталните проблеми могат да сполетят всеки. Ако не сте добре, помолете за помощ. Абсолютно наложително е да потърсите помощ “, се споделя още в поста.



„ Лий беше бранител на тази идея. Тя беше открита за тази своя вътрешна борба. Тя получаваше помощ от експерти, от фамилията си и от другари. Тя не беше сама в тази битка и все пак стана жертва на ужасната болест “, написа още в профила на инфлуенсърката.

Постът приключва с апел да не се фиксираме върху това по какъв начин наподобява животът на другите в обществените мрежи, а да обръщаме повече внимание на околните си.



Лий Макмилън доби популярност посредством пътешествията с ван, които правеше с някогашния си другар Макс и кучето му Окси. YouTube каналът им Max & Lee има съвсем половин милион почитатели.

Цялата история
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР