Инфлуенсърката и певица Биляна Лазарова направи главозамайващо представяне на новата

...
Инфлуенсърката и певица Биляна Лазарова направи главозамайващо представяне на новата
Коментари Харесай

Биляна Лазарова нажежи мрежата: Дупето й лъсна без дрехи! +Певицата наказа Котенцето в новата си песен

Инфлуенсърката и певица Биляна Лазарова направи главозамайващо показване на новата си ария, като реши да се пусне по… задни елементи в профилите си в обществените мрежи, видя HotArena.

Преди броени дни Биляниш осведоми своите почитатели, че видеото към новата й ария „ Пума “ е готово и ще види бял свят на 9 август (днес). Тя реши да заяви новината като към нея прикрепи кадър, на който театралничи в тил.

Акцентът на фотото пада върху стегнатото й дупе, което се вижда съвсем в цялата му хубост, с помощта на изрязаните й прашки. Снимката съумя да нажежи мрежата и бързо събра хиляди лайкове и куп мнения.

Към този час песента „ Пума “ към този момент се е позиционирала в уеб страницата за видеосподеляне в YouTube.

Феновете на Биляниш останаха шокирани не от горещите й визии, а от провокациите в текста на песента, ориентирани към някогашната й колежка от лейбъла на Murda Boyz - Котенцето .

Меломаните са безапелационни, че парчето е безспорен „ DISS (както се назовава терминът в музикантските среди, когато един реализатор възпява различен с не изключително ласкателни думи) и се отнася тъкмо за дамата с животинския псевдоним .

Напомняме ви, че Котенцето за повторно остана отвън компанията на Биляниш, Bobkata и Marso. Вследствие на това кариерата й бързо залезе, а на нея й се наложи да потегли с подвита опашка към Лондон, с цел да си търси различен тип работа.

А това, че е възпята в „ Пума “, изобщо не е инцидентно. Двете певици имаха спор , до момента в който бяха в един лейбъл и искрено не се понасяха. Споровете им ескалираха в хапливи реплики както в обществените мрежи, по този начин и по време на участията им - под формата на женски рапърски борби в рими.

В последна сметка Биляна Лазарова е позната с това, че в никакъв случай не отстъпва пред врага, а с новата си ария нанесе и последния си удар.   

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР