Инфлуенсърката и финалистка в първия сезон на Ергенът“ Виктория Капитонова

...
Инфлуенсърката и финалистка в първия сезон на Ергенът“ Виктория Капитонова
Коментари Харесай

Виктория Капитонова от „Ергенът“ възмути мрежата. Иска 3000 лв за 24 ч с нея

Инфлуенсърката и финалистка в първия сезон на „ Ергенът “ Виктория Капитонова провокира вълна от отвращение в мрежата откакто разгласява разнообразни предложения към почитателите си.

Мераклиите, които желаят да прекарат време в компанията на красивата рускиня, ще би трябвало да се бръкнат с 2999 лева за 24 часа с нея. От тази оферта може да се възползва единствено един човек, като към нея Капитонова е написала: „ Ще наема за нас стаи в един от най-скъпите хотели в София, ще вървим на СПА, вечеря, закуска! “

В друга оферта инстаграм звездата и участничка в „ Хелс китчън “ предлага на четирима късметлии да отидат дружно с нея на брънч, като ще могат да й задават всевъзможни въпроси и да си приказват на всевъзможни тематики с нея. Тук цената е повече от скромна – 499 лева на калпак.

Лот офертите на Капитонова за нула време станаха „ вайръл “ в обществените мрежи, като отприщиха доста смешки и даже колажи по тематиката.

Към момента офертите не са налични в Инстаграм профила на рускинята, само че в стори тя пусна многозначителна обява – „ В инстабум имаме урок за „ повдигане на звук “. Експериментът се получи “.

Инстабум е името на нейния курс, в който тя учи ученичките си по какъв начин да бъдат сполучливи инфлуенсъри. С обявата си Капитонова очевидно загатва, че всичко е добре дирижиран маркетинг ход от нейна страна.

Както се споделя, няма неприятна реклама.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР