Инфлуенсърката Александра Богданска никога няма да остане жадна и гладна.

...
Инфлуенсърката Александра Богданска никога няма да остане жадна и гладна.
Коментари Харесай

Алекс Богданска призна, че е отказала оферта за 40 бона

Инфлуенсърката Александра Богданска в никакъв случай няма да остане жадна и гладна. Външният й тип й разрешава да получава ексцентрични оферти, които биха закрепили устойчиво бюджета й. 

Заради външния си тип тя е имала много неприлични оферти в обществените мрежи и разкри едно от най-фрапантните, отправено от неин любовник. 

Ухажор напирал за фотография на краката на моделката Александра Богданска, предлагал й 1000 лв. за фотоса. Тя самата описа за мъж, който много напористо я кара да си снима с изключение на краката, само че и мръсните й чорапи, а в подмяна й предлагал крупна сума пари. 

Богданска описа и за разнообразни фетишисти, на които освен тя е попадала, а и девойки от нейния сан. От думите й излиза наяве, че мъже плащали на дами, с цел да им изпращат мръсното си долни дрехи.

На въпроса дали въпреки всичко е задоволила култа на ухажора си, тя съобщи: " Обмислям го още ". Моделката получава постоянно и голи фотоси, " без лица, непосредствено, ей по този начин изпращат нещо ", споделя тя в Clash Cast.

Тя показа още, че една от огромните суми пари, които е отказвала в работата си е над 40 000 лева за рекламна акция. По думите й се наложило да откаже, поради контракт с друга компания.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР