Инфлуенсърка взе кола от автокъща в Пловдив, уж да я

...
Инфлуенсърка взе кола от автокъща в Пловдив, уж да я
Коментари Харесай

Инфлуенсърка взе кола от автокъща в Пловдив уж да я пробва, но “забрави“ да я върне

Инфлуенсърка взе кола от автокъща в Пловдив, сякаш да я покара и да я опитва за няколко дни, само че " не помни " да я върне. За неуместната обстановка алармира притежателят на автосалона Тодор Мишков. По думите му, дамата е взела скъпия състезателен автомобил " Audi RS6 "   преди повече от 20 дни, само че оттогава усърдно се покрива и не дава отговор на позвънявания.
Прочетете още
Инфлуенсърката е от Първомай и се споделя Диана Славова, като от профилите ѝ в обществените мрежи си проличава, че обича скъпите и мощни коли. Собственикът на автосалона е подал сигнал в полицията и описа, че през вчерашния ден дамата е била открита в Първомай. Органите на реда са пробвали да я спрат, само че тя не се е подчинила и е почнала гонка.

По думите на търговеца дамата е била преследвана от Първомай, съвсем до Пловдив, като на няколко пъти се е разминала на косъм от злополука със скъпия автомобил. На входа на Пловдив я е чакал различен полицейски патрул, само че дамата е обърнала преди да я пресрещнат и е избягала.

Собственикът на автокъщата описа още, че аудито към този момент е с изтекли директни регистрационни табели. Той се притеснява както за положението на автомобила, по този начин и за това да не се наложи да заплаща санкции за непознати грехове. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР