Инфлуенсърите черпят – три идеи как да носим най-основния елемент

...
Инфлуенсърите черпят – три идеи как да носим най-основния елемент
Коментари Харесай

3 визии, които ще вдъхнат нов живот на сивия пуловер

Инфлуенсърите черпят – три хрумвания по какъв начин да носим най-основния детайл в зимния дрешник.

Извадете остарелия сив пуловер от шкафовете и му придайте нов живот с тези три визии. Даваме ви зелена светлина те да са вашият чийт шийт за дните, в които нямате какво да облечете, а желаете да се чувствате комфортно и уверени в кожата си.

За в офиса

Визия, с която в никакъв случай не бихте сбъркали за в офиса – комфортен сив пуловер върху панталон с необятен крачол или пола, а от горната страна топло палто, с което бързо да преобразявате тоалета при нужда.

За празненство

Не е казано, че единствено изрязаният топ с брокат или този с отвореното деколте могат да послужат за основаването на празненство визия. Сивият пуловер слага съвършена основа за тоалет с акцент върху бижутата, а в композиция с къса пола резултатът е прелестен.

В комфортен тоалет за излизания

Във визия включваща най-basic облеклата от дрешника на градското момче сивият пуловер още веднъж може да се окаже най-хубавият ви асистент. Съчетайте го в монохромен тоалет с дълго палто или пък оставете сивото да предлага предпазлив контрастност на черното или тъмносиньото в останалата част на аутфита за повече дълбочина.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР