Инфлуенсър маркетингът се характеризира като най-бързо развиващата се форма на

...
Инфлуенсър маркетингът се характеризира като най-бързо развиващата се форма на
Коментари Харесай

Пет жизненоважни показателя за инфлуенсър маркетинг

Инфлуенсър маркетингът се характеризира като най-бързо разрастващата се форма на актуалното потомство реклама. Докладът на Statista от предходната година сподели, че промишлеността за инфлуенсър маркетинг е коствала едвам 1,7 милиарда $ през 2016 година Няколко години по-късно, през 2022-ра, тя доближи 16,4 милиарда $ и се чака да се усили с още 5 милиарда $ тази година. Този експоненциален напредък демонстрира здравето на цялата промишленост.

Въпреки това, когато става дума за инфлуенсър маркетинг, има серия от индикатори, които бизнесът би трябвало да вземе поради и да наблюдава постоянно. Тези съществени основни индикатори за успеваемост оказват помощ на марките и фирмите да оценят успеваемостта на цифровите акции, тъй че да могат да усъвършенстват настоящите работни подходи и бизнес процеси.

Маркетинговите индикатори за инфлуенсъри са измерими знаци, употребявани за оценка на представянето и успеваемостта на акция, както и общия триумф на съдействието сред марка и блогър. Тези индикатори включват като брой почитатели, лайкове, мнения, споделяния, периодичност на кликване и % на реализация.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР