Инфлацията, развитието на транспорта, забраната за продажба на цигари на

...
Инфлацията, развитието на транспорта, забраната за продажба на цигари на
Коментари Харесай

Сунак обеща да бори инфлацията и да намали пушенето сред британците

Инфлацията, развиването на превоза, възбраната за продажба на цигари на деца и проблемите на половото самоопределение бяха измежду тематиките, които засегна английският министър председател Риши Сунак в речта си на конференцията на консерваторите, оповестява BBC. 

Това беше първата тирада на премиера пред партийната конференция като лидер на консерваторите и неговото едночасово послание означи началото на нов и по-рискован метод.

Това беше дръзка тирада от министър-председател, който постоянно е упрекван в политическа нерешителност и който управлява Консервативна партия, която е в държавното управление от 13 години, разяснява BBC.

" Фактите се трансформираха ", сподели министър председателят, като удостовери, че високоскоростната железопътна линия HS2 от Бирмингам до Манчестър ще бъде отстранена.

Сунак сподели, че проектът идва вследствие на подправен консенсус, а връзките сред огромните градове са всичко, което има значение, написа News.bg.

Той разгласи, че вместо това ще влага в транспортни планове в цялата страна.

Той също така изложи проекти за нова подготовка след 16 години и постепенно прекъсване на пушенето.

Той сподели, че обществото е изтощено от политиката от последните 30 години и той е индивидът, който би трябвало да докара до смяна.

Това обаче носи обилни благоприятни условия и обилни опасности. Ако Сунак успее да убеди гласоподавателите, че предлага по-добри шансове за нов метод към държавното управление от лейбъристите на Киър Стармър, той към момента може да спре непрекъснатата огромна разлика в анкетите между торите исъперниците им.

Речта на Сунак също по този начин включи обещанието, че възрастта, на която хората могат да купуват цигари и тютюн в Англия, би трябвало да се повишава с една година всяка година, тъй че в последна сметка никой да не може да ги купува.

Депутатите трябваше да гласоподават в Народното събрание по въпроса, сподели Сунак. Бившият министър председател Лиз Тръс към този момент сподели, че ще гласоподава срещу възбраната.

Лейбъристите обявиха, че  " няма да играят политика с публичното здраве " и ще " заемат " гласовете на премиера, с цел да бъде признат законът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР