Инфекциозните взривове с нови и все по-агресивни източници на болести

...
Инфекциозните взривове с нови и все по-агресивни източници на болести
Коментари Харесай

Защо се нуждаем от йод в битката с новите болести?

 Инфекциозните гърмежи с нови и все по-агресивни източници на заболявания към този момент са част от съвремието ни. Живеем в тяхната непрекъсната блокада и остава единствено крачка до пандемична злополука в световен мащаб. Рядко на пазара се появяват лекарства с подобаващ отговор на новопоявилите се болести, тъй като основаването – изключително на противовирусни препарати и ваксини, е нескончаем и безценен развой. Така лекарствената невъзможност, агресивността на болестотворните организми, непрекъснатата им неопределеност и потребността от намирането на незабавно решение насочват напъните към профилактиката за подсилване на имунитета – нашата естествена ризница против болестната опасност!

Грипът – като всяка тежка зараза, може да бъде гибелен за организъм с отслабена имунна система. Антибиотиците не всеки път влияят сполучливо на грипните причинители. Все още като най-сигурно профилактично и лечебно средство се пропагандира и употребява противогрипната ваксина. Напълно разумно обаче се слага въпросът по отношение на нейната резултатност, защото грипните вируси се трансформират извънредно бързо и това им свойство основава мъчно преодолима преграда за всяко сполучливо лекуване.

Надеждна опция в тази комплицирана обстановка е активирането на естествената ни отбранителна система – имунитета. Имунната ни система е по този начин съвършено устроена, че сполучливо се оправя с непознатото вмешателство. Микроелементът йод, който се усвоява в клетките на щитовидната жлеза, е мощен бактериален палач. Той не развива устойчивост и отстрани всички непознати за организма бактерии! Щитовидната жлеза работи като естествена преграда: на всеки 17 минути кръвта, циркулираща в тялото ни, минава през нея и там йодът обезврежда навлезлите в организма инфекциозни сътрудници, без значение какъв брой са устойчиви и нападателни. След всеки 17-минутен цикъл те стават все по-слабо дейни до окончателната им крах, само че единствено при изискване че щитовидната жлеза е задоволително наситена с йод. Този жизненоважен микроелемент активизира цялата защитна система и го трансформира в незаменимо профилактично и лечебно средство против обширната гама от простудни и инфекциозни болести – всесилен антисептик.

Йодният артикул от ново поколение  " Микстура наследник йод “ съдържа единствената биоактивна форма на йода, гарантираща допустимо най-силното му влияние върху човешкия организъм. Това е хранителна добавка с потвърдено високоефективен и необятен набор на деяние, която е безвредна и няма странични резултати. " Микстура син йод “ е изцяло съвместима с лекарствени лечения, като резервира тяхното лечебно деяние. А при по-дълго използване, както и по време и след лекуване, подсигурява унищожаването на всички вероятни болестотворни микроорганизми.

Подробна информация за продукта " Микстура наследник йод " можете да намерите на уеб страницата:, както и във Facebook: bluiodine, и Инстаграм: blue.iodine.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР