Индустриалната организация на компаниите от сферата на мобилните комуникации GSMA,

...
Индустриалната организация на компаниите от сферата на мобилните комуникации GSMA,
Коментари Харесай

Най-добрият смартфон на MWC 2019 е Huawei Mate 20 Pro

Индустриалната организация на фирмите от сферата на мобилните връзки GSMA, която е уредник на огромното ревю за мобилна електроника MWC разгласи спечелилия в категорията „Най-добрия смарт телефон на MWC 2019“. Това е Huawei Mate 20 Pro.

Експертите означиха „високата продуктивност на мобилното устройство, съвършената оптична система, безупречното качество на производството, иновативността на употребяваната технология за зареждане на акумулаторната батерия и потресаващия дизайн„.

Да уточним, че премията получи смарт телефонът Huawei Mate 20 Pro от 2018 година. Моделите показани тази година, не участваха в състезанието. Миналата година журито на GSMA разгласи iPhone X за най-хубавия смарт телефон на 2917-та година. Тогава най-хубавото устройство за носене бе смарт часовникът Samsung Galaxy Watch.

Хе Ганг, президент на мобилното направление на Huawei, приемайки премията от GSMA означи, че компанията за първи път получава толкоз значима премия в границите на MWC и това изрично потвърждава, че смарт телефоните на Huawei са по-добри от телефоните на Apple, Гугъл, Samsung и другите мобилни производители.

Според формалните данни на Huawei, приходът на китайската компания от смарт телефони за 2018 година е достигнал $52 милиарда. Към сегашен ден Huawei е продал 206 милиона смарт телефони и по този индикатор е на второ място в рейтинга на международните продажби.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР