Индонезия победи Тайланд с 5:2 след продължения във финала на

...
Индонезия победи Тайланд с 5:2 след продължения във финала на
Коментари Харесай

Индонезия и Тайланд си спретнаха здрав бой във финала на Игрите в Югоизточните Азия

Индонезия победи Тайланд с 5:2 след продължения във финала на Игрите в Югоизточна Азия, като съгласно разпоредбите  на шампионата тимовете бяха показани от младежките си обединения - с футболисти до 22-годишна възраст.

По-интересното обаче беше всеобщия пердах, който си спретнаха футболистите и щабовете на двата тима.

На два пъти отборите влязоха в съществени физически конфликти между тях - първо, откакто Тайланд вкара късен изравнителен гол в добавеното време на постоянната част, и още веднъж, когато Индонезия поведе с 3:2 в първата минута на продълженията. В последна сметка се наложи намесата на органите на реда.

Мачът приключи с цели 14 жълти и 4 червени картона - един за Индонезия и три за тайландците, които приключиха с осем души на терена.

След  мача от футболната асоциация на Тайланд съобщи: " Асоциацията би желала да изрази разочарованието си и да се извини за безредния случай, който се случи отвън терена. Ще бъде основана комисия, която да проверява всички забъркани и ще има наказване. Няма да има отбрана за забърканите ”. Старши треньорът на Индонезия също изрази страдание от случилото се.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР