Индийските сили за сигурност използваха сълзотворен газ в опит да

...
Индийските сили за сигурност използваха сълзотворен газ в опит да
Коментари Харесай

Индийската полиция използва сълзотворен газ, докато протестиращите фермери маршируват към Делхи

Индийските сили за сигурност използваха сълзотворен газ в опит да спрат хиляди фермери, маршируващи към Ню Делхи, откакто договарянията с държавното управление се провалиха.

Местните медии демонстрираха гъсти облаци от сълзотворен газ във вторник, до момента в който полицията се опитваше да разпръсне протестиращи покрай Амбала, на към 200 км (125 мили) северно от столицата. Фермерите упорстват държавното управление да предложи по-голяма поддръжка и гаранции.

Полицията запечата голям брой входни точки в Ню Делхи, като издигна бариери от бодлива тел, шипове и циментови блокове. Големи събирания в столицата са неразрешени и интернет услугите са спрени в някои региони на прилежащия щат Харяна.

„ Не желаеме да разрушаваме никакви барикади. Искаме да решаваме проблемите си посредством разговор. Но в случай че те [правителството] не създадат нищо, тогава какво ще вършим ние? Това е нашата насила “, сподели Сарван Сингх Пандхер, водач на една от фермерските групи, пред кореспонденти след спирането на договарянията.

Прегово...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР