Индийската компания DC Design представи на автосалона в Делхи ново

...
Индийската компания DC Design представи на автосалона в Делхи ново
Коментари Харесай

McLaren за $60 хил. от Индия

Индийската компания DC Design показа на автосалона в Делхи ново спортно купе, което има упоритостите да открадне клиенти от одобрените марки в сегмента. Зад името на TCA стоят материалите, от които е направен автомобилът - Titan, Carbon, Aluminum.



Новият индийски състезател има впечатляващ дизайн - изключително на фона на Avanti, първия суперкар на DC Design. В клиновидната каросерия на TCA елементарно се вижда въздействието на McLaren 720S новата Honda NSX.



За оформлението на салона са употребявани най-вече кожа и въглеродни влакна. Пред лидера има виртуален приборен панел, а дисплеят на мултимедийната система е ситуиран извънредно ниско тъкмо пред скоростния лост.



Задвижването на двуместното купе е поверено на 3.8-литров V8, създаден независимо от DC Design. Двигателят развива мощ 320 к.с., които са задоволителни за ускоряване от 0 до 100 за 4.5 секунди. Незнайно за какво обаче оптималната скорост е лимитирана на 200 км/ч.

DC Design възнамерява да създаде 299 бройки от TCA и твърди, че 60 от тях към този момент са поръчани. Цената е $61 000 (€49 815), което не е по никакъв начин доста за автомобил, направен от исполин, въглерод и алуминий.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР