Индийска нискотарифна авиокомпания внедрява система за напускане на самолета през

...
Индийска нискотарифна авиокомпания внедрява система за напускане на самолета през
Коментари Харесай

Авиокомпания въвежда процедура по слизане от самолета през три врати

Индийска нискотарифна самолетна компания внедрява система за овакантяване на самолета през три порти в опит да спести време.

Това е първият авиопревозвач в света, прибягващ до сходен ход, оповестява T+L.

Пътниците на IndiGo сега слизат от самолета, като употребяват две разнообразни порти в предната и задната част на машината.

В бъдеще обаче те ще го напущат през три порти, като новата процедура ще бъде употребена на самолетите A320 и A321 на самолетната компания за полети, идващи на „ отдалечени стоянки “ в Делхи, Мумбай и Бенгалуру.

По-далечните проекти на самолетната компания са тя да се приложи в цялата мрежа на превозвача.

Излизането през задната част на самолета е много постоянно срещано при машини, при които пасажерите напущат машината и се озовават непосредствено на асфалта, само че трета врата нормално не се употребява.

„ Носи ни голяма горделивост да бъдем първата самолетна компания в света, която употребява триточкова система “, показва Роноджой Дута, основен изпълнителен шеф на самолетната компания. „ В IndiGo ние непрекъснато и динамично променяме вътрешните си стандарти за по-добро потребителско преживяване и усъвършенствана оперативна успеваемост. “

Санджив Рамдас, изпълнителен вицепрезидент на IndiGo, споделя, че новата процедура ще бъде по-„ ефикасна “, както и „ елементарен, само че ефикасен метод за довеждане докрай на безпроблемното пътешестване за нашите клиенти “.

IndiGo работи като бюджетна самолетна компания в Индия, предлагайки разнообразни типове билети: flex plus tarife, която разрешава на пасажерите да вършат промени, както и lite цена, съгласно която те носят единствено ръчен багаж.

Авиокомпанията лети до дестинации в цяла Индия, в това число известни туристически места, като Агра, където се намира Тадж Махал, плажовете на Гоа, „ розовия град “ Джайпур и други, както и до 25 интернационалните дестинации в цяла Европа, Азия и оттатък.

Въпреки че е известна като самолетна компания без непотребни капризи, IndiGo предлага индийска храна против заплащате, като мини самоса, панир тика сандвичи кош тика и пиле биряни.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР