Индивидуализмът е една от водещите сили на нашето съвремие. Стремежът

...
Индивидуализмът е една от водещите сили на нашето съвремие. Стремежът
Коментари Харесай

Гъвкавост и стил: Samsung и Google разгръщат света в ръцете ни

Индивидуализмът е една от водещите сили на нашето съвремие. Стремежът да изразим себе си и да се открояваме на фона на всеобщото в обществото визира всеки аспект от живота ни. Едновременно желаеме да се отличаваме и да сме по-добри от другите, и да бъдем „ в крайник с модата “. А „ модерността “ в наши дни зависи освен от това какво обличаме, а и от технологиите, които употребяваме, от цялостния ни начин на живот.    
Прочетете още
Устройството, което съчетава всички тези характерности – високи технологии, самостоятелен жанр и знак на връзка и напредък е точно телефонът.

Той от дълго време не е единствено средство за осъществяване на диалози. В наши дни телефонът служи за работа, занимания, фотоси и не на последно място – той е главен детайл в стила ни.



Производителите на смарт телефони към този момент надалеч не се стремят да основават устройства, които просто да са положителни – те се стараят да основават устройства, които се вписват и допълват метода ни на живот. Да разпрострат света в ръцете ни и да ни донесат най-хубавото преживяване.



Безспорният водач в това несъмнено е Samsung . Компанията продължава да диктува трендовете на пазара на смарт телефони и да развива своите сгъваеми модели, като непрестанно ги усъвършенства. 

Ако се върнем обратно във времето, с носталгия ще си спомним първите сгъваеми телефони, които всеки младеж искаше да има. Днешните такива са несравнимо напред в софтуерната еволюция, само че този път доста по-усъвършенствани и все по-достъпни.

Сгъваемият Galaxy Z Flip4 несъмнено е най-впечатляващият модел на пазара, съчетавайки в себе си мощен сгъваемтелефон и начин на живот устройство . Това е прелестен и комфортен телефон, с който доста ще се забавляваш и несъмнено ще останеш удовлетворен. Неговата функционалност напълно дава отговор на потребностите на динамичните съвременни хора , като предлага голям брой улеснения за работа и забавление. се откроява пред останалите сгъваеми устойства, като сплотява в себе си хубост, жанр и продуктивност на същински флагман.



Той се предлага в цвят графит, небесносиньо, Bora лилаво и розово златно. Достъпни са три конфигурации, всяка от които има 8 GB RAM - с място за предпазване от 128 GB, 256 GB или 512 GB.



Едно от главните преимущества на този сгъваем смарт телефон е, че се побира даже в най-тесните джобове и най-малките дамски чанти. Освен това е атрактивно и стилно устройство. Когато е затворен, можеш да ползваш неговия външен 1,9-инчов Super AMOLED екран, който има голям брой варианти за персонализация съгласно персоналния ти усет и желания. Вътрешният главен екран е с размер 6,7 инча с Full HD+ резолюция и 120Hz периодичност на освежаване,и както можеш да очакваш от Samsung - с живи и ярки цветове.

Едно от главните преимущества на Samsung Galaxy Z Flip4 е, че може да правиш много неща, без даже да отваряш устройството . Освен да виждаш данни за часа, датата и % на батерията, можеш да му придадеш самостоятелен образ с разнообразни тематики, изображения и даже аватари с добавена действителност.



Galaxy Z Flip4 ти дава опция да си направиш селфи с великолепно качество с главната камера, употребявайки външния екран, без да отваряш телефона . А когато приятелите ти открият, че опцията за групово селфи може да се задейства единствено с жест с ръка от разстояние, бъди подготвен да станеш формалният фотограф на компанията при всяко излизане.

Една от основните характерности на Samsung Galaxy Z Flip4 се назовава Flex mode . Ако сгънеш устройството под ъгъл от 90 градуса, някои от най-популярните и постоянно употребявани приложения ще бъдат усъвършенствани за сгъваемата му форма.



Например, в случай че активираш камерата, в горната половина на екрана ще виждаш превю на фрагмента, а в долната част ще са ситуирани разнообразни варианти за надзор на камерата. Някога опитвал ли си се да балансираш телефона си, до момента в който се опитваш да направиш фотография с таймер? Е, към този момент има в действителност положително решение за това - просто сгъваш телефона и го оставяш на определена повърхнина.

Същото важи и за приложения като Гугъл Meet, където ще виждаш картина от видео диалога в горната половина на екрана, а вариантите за надзор ще бъдат в долната половина. YouTube несъмнено е едно от най-ползваните приложения в международен мащаб и с помощта на партньорството на Samsung и Гугъл, то е усъвършенствано особено за формата на това устройство.



Страхотна функционалност предлага и приложението Гугъл Lens. Макар да е по-малко познато като приложение на Гугъл, то може да ти даде информация за непознати предмети или обекти. Например, когато пазаруваш в магазина, виждаш чужд плод и единствено го сканираш с Google Lens, приложението ще ти даде допълнителна информация за него. Ако си на екскурзия в чужбина, можеш да получиш неотложен превод на различен език на надпис или табела или пък да насочиш камерата на Galaxy Z Flip4 към някоя забележителност и мигновено да схванеш коя е тя и каква история стои зад нея. На процедура приложението съставлява самобитен „ екскурзовод “ и може да е доста потребно.

Това, несъмнено, са единствено дребна част от големия набор Гугъл приложения и функционалности, които оживяват в Samsung Galaxy Z Flip4.

С какво още разполага Galaxy Z Flip4?

Едно от нещата, които несъмнено вършат усещане, е батерията. Тя е с потенциал от 3,700mAh и ти разрешава да снимаш, да гледаш обичаното си видео наличие, както и да бъдеш обвързван с мрежата, без да се постанова да зареждаш устройството постоянно. С новата функционалност за 25W супер бързо зареждане до 50% от батерията се зарежда за към 30 минути. Освен това Samsung Galaxy Z Flip4 е оборудван с мощния процесор Snapdragon® 8+ Gen 1, с който няма да остане неизпълнена нито една задача денем.



Това, което най-вече вълнува обаче са впечатляващите благоприятни условия на камерата . Samsung разполага с два 12MP датчика – широкоъгълен и ултраширокоъгълен, както и 10MP селфи камера. Всеки фен на смарт телефон фотографията знае на какво е способна сходна камера и тук също няма изненади – качеството на фрагментите е извънредно положително, а по какъв начин и дали ще държиш телефона в ръце, до момента в който снимаш, зависи единствено от теб – можеш да го държиш като видео камера, с цел да снимаш видео наличие, можеш да го сложиш на масата пред теб и да снимаш със свободни ръце, а можеш даже да го поставиш на земята, с цел да уловиш фрагменти от доста по-различен и ексцентричен ъгъл. Резултатите при всеки сюжет ще бъдат чудесни, даже при слаба светлина или през нощта. Цветовете също наподобяват съвършени, а камерата има натурален боке резултат при портретни фотоси.

Предната камера също е много добра и поддържа всичко, за което се сещаш - даже 4K видео снимане с 60 фрагмента в секунда.

Успяхме ли да ви вдъхновим? Позирайте със своя Galaxy Z Flip4 и участвайте в конкурс с общ награден фонд 30 000 лева Не се тормозете, в случай че не притежавате телефона - можете да посетите някой от магазините на комерсиалните сътрудници на Samsung и да се снимате с него. Повече информация ще намерите на



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР