Индиректно Борисов каза кой ще подкрепи за кмет на София.По-добре

...
Индиректно Борисов каза кой ще подкрепи за кмет на София.По-добре
Коментари Харесай

Борисов каза кой ще подкрепи на балотажа в София

Индиректно Борисов сподели кой ще поддържа за кмет на София.

" По-добре държавна благосъстоятелност пред държавна сигурност ", съобщи той.

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна в Пловидв, с цел да окаже поддръжка на своя претендент Костадин Димитров в борбата за балотажа. " Ниската изборна интензивност е пестник за цялата политическа класа ", сподели той, съобщи Пик.

" Ще вляза в дребна борба. Преди локалните избори споделих, че главната цел на ГЕРБ е да е първа политическа мощ. Кандидатите на ГЕРБ печелят 95 общини на първи тур, от тях 7 са регионални града ", добави водачът на ГЕРБ.

По думите му в 71 общини претенденти на ГЕРБ отиват на балотаж, както и в 17 регионални града, като влиза с водещ балотаж. " 537 000 гласа за нас. Имаме 1500 локални депутати в страната. 273 000 гласа за ППДБ в страната. Дори Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи имат повече от смяната ", изясни Борисов. 

Резултатите на ГЕРБ са отлични на фона на останалите ", посочи той. " В София три години се водеше целенасочена офанзива против Фандъкова. От всички. Най-добрият метод да си върнем София, е като я загубим. Сега ще спасим София от спасителите. Тези хора не могат да работят, те са мързеливи ", сподели водачът на ГЕРБ. 

По думите му резултатът в София е предстоящ след тази масирана офанзива. " Нека по-добрият да победи ", добави Борисов.

" Не е ли разумно да ме попитате дали двете партии в сглобката ще се поддържат на балотажа ", недоволства той към публицистите, които го попитаха дали ГЕРБ ще поддържа Васил Терзиев.

" Чухте ли някой от ППДБ да излезе и да каже, че поддържат ГЕРБ. Един публицист зададе ли им този въпрос. Кирил Петков през целия ден е в Пловдив, в случай че го видите, питайте го ", прикани ръководителят на ГЕРБ.

" Няма по-лошо от това да направиш нещо непоискано. В София сме на балотаж за районни кметове, ще работим интензивно.

Както Хекимян сподели - по-добре държавна благосъстоятелност, в сравнение с Държавна благосъстоятелност.

По-добре нашите гласоподаватели да си гласоподават по съвест ", посочи той.

" Приемам решението на Върховен административен съд. Не мисля, че това е повода за по-ниската изборна интензивност, а дългата почивка на децата ", добави Борисов.

" Цифрите споделят всичко. Хекимян има 1800 гласа повече от листата на ГЕРБ, което значи, че това са 1800 гласа от периферията ", безапелационен е водачът на ГЕРБ.

" Ако се стигне до бюджета, тъй като към този момент доста неща не мога да обясня на партията, ще желаеме да бъдат заложени нещата, които сме дали обещание ", отсече той.

" Какво пречеше да се поддържаме и в страната и всички кметове щяха да бъдат на ГЕРБ и ППДБ с дребни изключения. Те обаче избраха различен път ", продължи Борисов.

" Догмите, които те постановяваха, към този момент не са значими. Вече не е значимо да не си болшевик, да не си от Държавна сигурност ", възмути се някогашният министър председател.

" От идната седмица би трябвало да разбираем взаимно, че сме положителни, а в този момент сме се впуснали да обясняваме какъв брой сме неприятни. Дори и на мен ми е мъчно да го обясня това ", приключи Борисов на въпрос за връзките в сглобката.

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР