Индиец убил със зъби смъртоносна отровна змия, след като влечугото

...
Индиец убил със зъби смъртоносна отровна змия, след като влечугото
Коментари Харесай

Индиец уби със зъби смъртоносна кобра

Индиец умъртвил със зъби смъртоносна отровна змия, откакто влечугото го ухапало в крайници. Мъжът, разпознат като 45-годишния Кишоре Бадра, се прибирал от работа в сряда вечерта, когато е ухапан от влечугото.

Той незабавно хванал змията и я хапал до гибел. Инцидентът е станал в село в източния щат Одиша, оповестява The New Indian Express.

„ Нещо ме ухапа по крайници, до момента в който нощес се прибирах пешком. Запалих факела си и открих, че това е отровна змия крайт. За да отмъстя, взех змията в ръцете си и я хапах неведнъж, убивайки змията на място “, сподели Бадра, оповестява NDTV.

След като умъртвил влечугото, Бадра обиколял селото с мъртвата змия, увита към врата му.

Някои от селяните го помолили да посети болничното заведение, само че той отказал и по -късно отишъл при национален врач да потърси съвет. За благополучие, ухапването от змията нямало въздействие върху Бадра.

„ Въпреки че бях ухапан от отровния крайт, не изпитах никакъв дискомфорт. Отидох при национален врач, живеещ покрай селото, и се излекувах “, сподели Бадра.

Крайт е мощно отровна змия, принадлежаща към семейство кобри. Най-често срещани в азиатските гори, тези змии са сухоземни и се хранят най-вече с други змии, жаби, гущери и дребни бозайници.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР