. Иначе казано, на недоразбрал. Никой не си е и

...
. Иначе казано, на недоразбрал. Никой не си е и
Коментари Харесай

Джамбазки: Зоран Заев продължава да се прави на завалия

" ". Иначе казано, на недоразбрал. Никой не си е и помислял, че можете да имате териториални искания към България, почитувани премиере. Това би било прекомерно безсрамно, даже за безкрайните благоприятни условия на югоносталгичарската " фела ".
Не, не желаеме от вас да декларирате, че нямате териториални искания към България. Не си измисляйте оправдания и " ходове ", в обществената мрежа Facebook.
 Скопие е готово да съобщи, че няма териториални искания към България Скопие е готово да съобщи, че няма териториални искания към България
Премиерът Зоран Заев, отговаряйки на журналистически въпрос, съобщи, че държавното управление в Скопие е квалифицирано да направи устно или писмен...
" Искаме от вас да не издавате нови документи и ново поданство на Гоце Делчев. И да спрете да се вършиме, че не знаете, че Гоце Делчев се е самоопределил еднопосочно, неоспоримо и собственоръчно. За българин. Че е учил в българско учебно заведение, бил е български преподавател, български офицер, български бунтовник.
И това е безпощадната историческа истина. Никой не ви пречи да го почитате. Но не и да позорите делото и паметта му с недостойни сърбо-комунистически игрички.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР