Импийчмънтът няма да напълни язовирите, няма да напълни хладилниците на

...
Импийчмънтът няма да напълни язовирите, няма да напълни хладилниците на
Коментари Харесай

Румен Радев: Импийчмънтът няма да напълни язовирите, а площадите

Импийчмънтът няма да изпълни язовирите, няма да изпълни хладилниците на хората, няма да вдигне пенсиите. Най-много да изпълни площадите и да докара до финален провал на ръководството. С тези думи президентът Румен Радев отговори какво следва след поръчките на ГЕРБ за процедура по свалянето му от власт. Държавният глава направи коментара си, откакто взе присъединяване в годишния обзор на въоръжените сили и полемика за трендовете в развиването на отбранителните качества на България.

Радев счита, че въпросът не е какво ще прави президентът, а какво ще вършим всички ние - ще си върнем ли законите, страната, справедливостта и роднините зад граница. Той попита и на кой министър председател да има вяра - " този от предния ден, от през вчерашния ден или от Коледа ". Държавният глава счита, че ръководещите сами са признали, че от 3 години водят война с него. " Ако приказваме за пропуснати изгоди, мога да кажа, че от дълго време работя в помощ на държавното управление. Цялата икономическа дипломация, която повеждам, и всички тези срещи, убеждения на сътрудници, на президенти, на министър председатели да влагат в България, аз го върша ", посочи Радев и даде образец с поканата за Петербургския конгрес от Владимир Путин. Радев изискал министри от държавното управление и запита публицистите дали знаят какво значи 1 час да се водят договаряния с президента Путин и да го убеждава за цената на газа за България. Българският президент няколко пъти призовавал държавното управление да употребява политическия пробив и да го трансформира в триумф. Аз съм работил и постоянно работя в ползите на България, увери Радев.

Президентът чака от държавното управление да води разяснителна акция не дали ще се покачат цените, в случай че влезем в механизма на еврозоната, а какво ще става години напред.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР