Императорско име избра за първата си рожба голямата ни тенисистка

...
Императорско име избра за първата си рожба голямата ни тенисистка
Коментари Харесай

Цвети кръсти сина си Александър

Императорско име избра за първата си рожба огромната ни тенисистка Цветана Пиронкова.  Припомняме, че нощес Цвети роди момче. Тя и брачният партньор й  Михаил Мирчев са кръстили сина си Александър, твърди " 24 часа ". 

За щастливото събитие се похвали и самата Цвети с пост в Инстаграм. " Всички сме на седмото небе ", сподели Енчо Пиронков, брат на Цвети. Засега той е видял бебето единствено на фотография, която сестра му пратила по вайбър на майка им Радосвета. Момченцето не е кръстено на дядовците Кирил Пиронков и Румен Мирчев. Близките на първата ни ракета при дамите се надяват Александър да стане подобен сполучлив тенисист като майка си.

Цвети подписа брак с избраника си Михаил Мирчев, който е футболист на " Локомотив Пловдив ", през 2016-а. Година по-късно получи контузия и се отхвърли от участия в шампионати, а по Коледа се разбра, че ще става майка.





Още през предходната година Цвети разгласи, че ще пропусна цялата 2018 година, тъй като дружно със брачна половинка си Михаил ще стават родители. 

Пиронкова не е играла в формален дуел от 6 юли 2017 година.

Не е ясно дали Пиронкова възнамерява завръщане на корта по-късно, сходно на редица тенисистки, измежду които са Серина Уилямс и Виктория Азаренка.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР