Имот, собственост на Руди Джулиани в Палм Бийч, Флорида, е

...
Имот, собственост на Руди Джулиани в Палм Бийч, Флорида, е
Коментари Харесай

Жилището на Джулиани във Флорида е поставено под залог от IRS, тъй като бивш кмет на Ню Йорк дължи близо 550 000 долара данъци

Имот, благосъстоятелност на Руди Джулиани в Палм Бийч, Флорида, е подложен под федерален данъчен запор от Службата за вътрешни доходи, защото той дължи повече от половин милион $ неплатени налози върху приходите, съгласно правосъдно подаване.

Данъчният залог за $549 435,26, който беше записан в окръг Палм Бийч на 1 септември, е последният знак за финансовите проблеми на Джулиани, защото той е изправен пред правосъдни сметки за милиони долари на фона на редица правосъдни каузи и наказателни обвинявания. Бившият кмет на Ню Йорк обществено загатна в съда, че се бори да заплати за възходящите правосъдни такси и неподходящи правосъдни решения, до момента в който се чака още повече да се натрупат в бъдеще.

Съществуването на данъчния залог беше обявено за първи път от The Daily Mail.

Документите за парцели разкриват, че Джулиани и тогавашната му брачна половинка Джудит Нейтън са закупили жилището с три спални в комплекса Southlake Condominium през 2010 година за 1,4 милиона $, а Джулиани е поел едноличната благосъстоятелност през 2020 година след развода им.

Услугата за голям брой разгласи демонстрира, че Джулиани са оповестили жилището си за продажба през юни 2019 година за 3,3 милиона $, като цената е спаднала до 3 милиона $ месец по-късно, преди да го отстрани от пазара през 2020 година Записите от оценителя на парцели в окръг Палм Бийч правят оценка парцела като настояща пазарна стойност от $3,070,000.

В отговор на отчета за запора политическият консултант на Джулиани Тед Гудман сподели пред CNN: „ Кметът Джулиани, посредством своя счетоводител, има публично съглашение с IRS за погашение на задължението. “

CNN заяви по-рано, че най-близките съдружници на Джулиани са привличали дарения от хора, на които някогашният кмет е помагал в предишното – в това число някогашни депутати и политици, които преди са желали услуги от Джулиани, както и от донори с високи долари, които са съдействали за политическите инициативи на Джулиани.

Бившият президент Доналд Тръмп беше хазаин на набиране на средства от 100 000 $ на човек в своя клуб Бедминстър през септември, с цел да помогне на Джулиани да покрие някои от тези правни сметки.

Адвокатската адвокатска фирма Davidoff Hutcher & Citron, която съставлява Джулиани през последните години на следствия и правосъдни каузи, го съди за повече от 1,3 милиона $ неплатени адвокатски такси.

Фирмата сподели, че Джулиани е платил единствено 214 000 $ от общата си правна сметка, оставяйки 1 360 196 $ дълг към тях за работата, осъществена от юристите на компанията по неговото към този момент затворено федерално престъпно следствие за задгранично лобиране; обвързваните с 6 януари 2021 година следствия от държавните прокурори на Джорджия, Камарата на представителите и службата на федералния специфичен прокурор; и в разнообразни правосъдни каузи и следствия за дисциплинираност на юристите, които се материализираха след изборите през 2020 година

Бившият кмет е изправен пред наказателни обвинявания в окръг Фултън, Джорджия, за ролята му в хипотетичен скрит план за подкопаване на волята на гласоподавателите, откакто Тръмп загуби щата от Джо Байдън през 2020 година, което елементарно може да добави милиони в правосъдни сметки към сметката на Джулиани.

Джулиани също беше съден за мненията и дейностите си след изборите през 2020 година, разпространявайки погрешни изказвания за изборни измами. Той загуби дело за клюка през август от двама изборни чиновници в Джорджия против него, откакто не даде информация, поискана в призовките.

Сара Мъри от CNN способства за този отчет.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР