Имитирането на оргазъм по традиция и поради чисто физиологични особености

...
Имитирането на оргазъм по традиция и поради чисто физиологични особености
Коментари Харесай

Какво кара мъжете да имитират оргазъм?


Имитирането на оргазъм по традиция и заради чисто физиологични особености се асоциира най-вече с женския пол. Оказва се обаче, че освен в природата на дамата е заложена склонността да имитира висшо наслаждение от секса . Голяма част от мъжете също са склонни да го вършат освен това в някои случаи с напълно благородни подбуди.

Проучване на специалисти с десетки години опит в региона на половото и репродуктивно здраве на мъжете потвърждава, че имитирането на оргазъм измежду представителите на мъжкия пол е по-често срещан феномен, в сравнение с се предполагаше. Според данните им най-малко 31% от полово дейните мъже са изживявали подправен оргазъм най-малко един път в живота си.

Причините мъжете да имитират оргазъм не се разграничават съществено от тези при дамите. За всеки мъж е значимо да накара партньорката си да се почувства уверена в уменията си в леглото и даже в случаите, когато по една или друга приична не могат да доближат оргазъм, пробват да й доставят тази убеденост. Това е колкото заслужена премия за половите старания на дамата, толкоз и джентълменска постъпка в някои случаи. Например в случаите, когато дамата доближи до оргазъм по-рано, доста мъже биха потърсили метод да синхронизират своя оргазъм с нейния, а постоянно единственият метод за това е посредством леко изкривяване на истината.

Е, в някои случаи имитирането на оргазъм може да е и средство за мъжа да прикрие свои полови проблеми или разстройства. При преждевременна еякулация да вземем за пример подправеният оргазъм може да служи като средство за ускорение края на половото другарство, без нужда от издаване на действителните аргументи за това.

Свързани публикации.. Оргазъм на ерогенните зони – постижимият идеал 0 Множествен оргазъм – от фантазия до действителност с 5 стъпки 0 Секс след раждането – по кое време? 0

Според специалистите няма причина имитирането на оргазъм от страна на който и да е от двамата сътрудници да утежнява качеството на половото им другарство , в случай че и другият сътрудник е изживял

пълностоен полов контакт. Те припомнят, че сексът е пътешестване, качеството на което зависи повече от извървяния път, а не от достигнатата дестинация. Имитиран или не, в случай че разкрасява пътуването, оргазмът може единствено да ускори удоволствието от секса .

Защото, отново съгласно специалистите, имитирането на оргазъм при потребност от това може да помогне на сътрудниците с времето да приспособяват половия си метод по отношение на потребностите на другия и и двамата да стартират да реализират доста по-лесно същински и пълностоен оргазъм .
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР