Идеалният плейлист за Хелоуин - Авторски права YouTube, Def JamSRP, Virgin, Enigma

...
Идеалният плейлист за Хелоуин - Авторски права YouTube, Def JamSRP, Virgin, Enigma
Коментари Харесай

Creepy Cuts: Какво бихте поставили в своя идеален плейлист за Хелоуин?

 Идеалният плейлист за Хелоуин Идеалният плейлист за Хелоуин - Авторски права YouTube, Def JamSRP, Virgin, Enigma От David Mouriquand Публикувано на 31/10/2023 - 09:11 Споделете тази публикация  Бутон за затваряне  facebook Фейсбук  facebook  twitter Twitter  twitter  flipboard Flipboard  flipboard  изпрати Изпрати  изпрати  reddit Reddit  reddit  messenger Messenger  messenger  linkedin Linkedin  linkedin  vk VK <им src= " https://static.euronews.com/website/images/vector/social-icons/article-redesign-vk.svg " width= " 48 " height= " 48 " alt= " vk " class= " u-show-for-medium " loading= " lazy " fetchpriority= " low " >

Всяка вечер на Хелоуин се нуждае от подобаващ нереален саундтрак...

РЕКЛАМА

Хелоуин е тук и до момента в който подготвяте подправените зъби и пелерини за довечера – както и се запасявате с алкохол за празненството си за Хелоуин – може да сте не запомнили да се наредите на опашка нереален плейлист.

Не се опасявайте – ние тук от Euronews Culture сме ви покрили. Ето мелодиите, без които не трябва да липсва нито един плейлист за Хелоуин – без значение дали сте хазаин на вечеря, подготвяте се за кино маратон (става  , единствено при положение, че се чудите), голяма легенда с другари, или просто желаете да се отдадете на някои необикновено положителни песни.

Ето го.

Марк Сноу – „ Materia Primoris (The X Files Theme) “

Как най-добре да започнете плейлиста? С една от най-страховитите телевизионни тематични песни, ето по какъв начин. Дори тези, които в никакъв случай не са гледали хитовото телевизионно шоу от 90-те , ще настръхнат. И жал. Те ще бъдат съжалени и изгонени от празненството, тъй като са пропиляли опцията да се насладят на ужасяващата популярност на паранормалните следствия на Мълдър и Скъли.

Дъсти Спрингфийлд – „ Призрачен “

Ставаме по-меки с Дъсти и нейните сладки тонове... Може всичко да е за обич, само че задава прелестно, гладко движение, с цел да улесните себе си (и вашите гости) в призрачния дух.

p>

The Specials – „ Ghost Town “

Тази безспорна мелодия механически е за безработицата и градския крах, само че има какво да се каже за страховитите характерности на този сингъл от 1981 година Пуснат е в пика на протестите на рецесията в Обединеното кралство и няма нищо толкоз ужасно от икономическия спад. Особено когато е под звуците на синтезатори и детски " ла-ла-ла "...

Bobby 'Boris' Pickett & the Crypt-Kickers – 'Monster Mash'

Сега започваме нещата съществено с един от главните детайли на всеки плейлист за Хелоуин – „ Monster Mash “ от 1962 година Забравете всички тези, които сигурно ще сложат ария на Rocky Horror като „ Time Warp “ в своите плейлисти – това е песента, без която не можете. Това беше погром на гробището.

Billie Eilish – „ Bury A Friend “

От 1962 до 2019 година продължаваме с този сингъл от дебютния албум на Eilish, „ Когато всички заспим, къде отиваме? “. Това е тъмен поп в най-хубавия си тип и сегуейът се вписва добре в някои по-запомнящи се мелодии, преди нещата да се разберат

Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР