Името на Новак Джокович се превърна едновременно в символ на

...
Името на Новак Джокович се превърна едновременно в символ на
Коментари Харесай

Франция отново се обърна на 180° по казуса с Джокович и евентуалното му участие на Ролан Гарос

Името на Новак Джокович се трансформира по едно и също време в знак на свободата за съперниците на имунизациите против COVID-19 и в емблема на недисциплинираните представители на Балканския полуостров в очите на хората, които се борят с всички налични средства, с цел да спрат разпространяването на вируса. Той публично бе екстрадиран от Австралия, откакто бе приет за отговорен в опита си да манипулира документите, с която искаше да взе участие на Australian open, а от Франция на два пъти трансформираха отношението си към него с прогнозите дали ще взе участие на Ролан Гарос или не. Последните вести по тази тематика настояват, че „ Джоко “ ще брани купата си от 2021 година

Френските медиите разгласиха информация, че държавното управление ще облекчи ограниченията за идващите посетители в страната. Последната разпоредба ги задължава да показват документ за имунизация, а в идната се планува и преболедувалите вируса също да имат правото да минават границата.

Новият формат на „ Европейския зелен документ “ значително ще взаимства този, който се ползва в България, като към момента единствено у нас се приема и съществуването на антитела за годно изискване.

Припомняме, че Откритото състезание на Франция ще се състои сред 16 май и 5 юни тази година. До тогава разпоредбите могат да се променят неведнъж според от развоя на пандемията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР