Името на Кирил Домусчиев изненадващо се появи в британските медии

...
Името на Кирил Домусчиев изненадващо се появи в британските медии
Коментари Харесай

Домусчиев иска да купи футболен отбор в Англия?

Името на Кирил Домусчиев изненадващо се появи в английските медии като евентуален покупател на четвъртодивизионния британски футболен клуб " Нотс Каунти ". Според в. " Нотингам Поуст предприемачът, показан като " български мултимилионер ", е показал интерес към придобиването на носителя на Купата на Англия за 1894 година, откакто актуалният притежател Алън Харди е изразил предпочитание да се раздели с акциите, съобщи БНР.

Изданието напомня, че Домусчиев към този момент има футболен клуб - българския първенец " Лудогорец ", и споделя по какъв начин с помощта на неговото финансово положение разградчани са тръгнали от аматьорските равнища и са стигнали до Шампионската лига. В момента " Нотс Каунти " се намира на последното 24-то място в Лига 2 и е на път за първи път в 157-годишната си история да изпадне отвън професионалните равнища на футбола в Англия. Понастоящем учреденият през 1862 година тим от Нотингам е най-старият настоящ професионален клуб в света.

" Състоянието на Домусчиев се пресмята на $950 млн., насъбрани посредством фармацевтичната компания " Хювефарма " - написа " Нотингам Поуст ". - По-рано тази седмица той закупи " Нова Броудкастинг Груп ", водеща медийна компания в България, в договорка за към €185 млн. Остава да забележим до каква степен сериозен е ползата на Домусчиев към " Нотс Каунти ", защото клубът притегля мощно внимание на вложители, откогато притежателят Харди го разгласи за продажба предишния месец. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР