Името на финансовия министър в момента е министър еврозона“. Месеци

...
Името на финансовия министър в момента е министър еврозона“. Месеци
Коментари Харесай

Иванов удари рамо на Василев : Как да сменим министър еврозона

Името на финансовия министър сега е „ министър еврозона “. Месеци преди момента, в който чакаме с помощта на напъните на Асен Василев два прозореца да се съединят – на макроикономическите индикатори и на политическата воля в Европа да ни одобри, месеци преди реализирането на тази стратегическа цел да сменяме индивида, който докара до това, граничи с мъчно обяснимо политическо държание. Това разяснява пред публицисти преди началото на Третата национална конференция на „ Да, България “ водачът на партията Христо Иванов.

Разчитаме на здрав разсъдък и отговорно държание, съобщи той във връзка със започващите тази вечер преговори между ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ). Нашето схващане е, че България може да се стабилизира, единствено в случай че продължим промените, а с цел да ги продължим, би трябвало да се ангажираме с тях по този начин, както ние предлагаме, счита той. Това е обикновен здрав разсъдък и се надявам да го проявим, добави Иванов.

Гости на конференцията са съпредседателите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев, както и ръководителят на ДСБ Атанас Атанасов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР