Именно на нейния 18-и рожден ден през април 2009 година

...
Именно на нейния 18-и рожден ден през април 2009 година
Коментари Харесай

Ноеми Летиция 13 години след скандала с бунга вечеринките на Берлускони: „Почувствах се като изнасилена психически“

Именно на нейния 18-и рожден ден през април 2009 година милиардерът беше сниман да подвига наздравица, след което потеглиха разкрития за празненства с малолетни девойки
13 години след абсурда към бунга вечеринките в именията на някогашния министър председател Силвио Берлускони една от основните героини в тях и завоевания на тогавашния министър председател, а точно Ноеми Летиция, се завръща в общественото пространство, като сочи с пръст „ елегантните вечери “ на Вила Чертоза и връзките й с Берлускони.

Ноеми през днешния ден е на 31 години и има три деца, била е омъжена за произлизащия от богато семейство неаполитанец Виторио Романо. Сега е разведена. Именно тя беше момичето, на чийто 18-и рожден ден през април 2009 година милиардерът беше сниман да подвига наздравица дружно с родителите й в ресторант в Казория, покрай Неапол. След фотосите от вечерята, които обиколиха международните медии, потеглиха и разкритията за празненствата с малолетни девойки в къщите на някогашния министър председател.

„ На това празненство разбрах, че нещата не вървят добре “, само че „ разбирате, че това е Берлускони: той е всесилен, той познава света, против кого си мислиш, че вървиш? “, споделя Ноеми.

Тя признава, че се е почувствала „ като изнасилена душевен и мислела да постави завършек на живота си “.

В извънредно изявление за предаването „ Репорт “ на италианския публичен тв канал РАИ 3, излъчено на 31 януари, Ноеми описа по какъв начин тъкмо са се развили събитията към скандалния рожден ден до Неапол, на който отишъл Берлускони. „ Това беше празник, който ми остави леке, едно леке, което не ми принадлежи, само че с което трябваше да съжителствам с години и което повлия на живота ми по доста отрицателен метод “, описа 31-годишната жена. „ В реалност случилото се ми изглеждаше необичайно. Но защото участвах в разнообразни ревюта и всякакви събития, си помислих, че евентуално съм станала част от някакъв механизъм и че е обикновено...По време на тези събития циркулираха албуми с мои рекламни фотоси, тъй че си помислих, че посредством обстановки към тях съм влезнала в тази сфера “, изяснява Ноеми.

По думите й тя е била подложена на медиен тормоз и е била като „ изнасилена душевен поради думите, че е продажница “.

Последствията за нея са прекомерно трагични – тя става анорексичка, затваря се у дома, тъй като на всеки ъгъл на улицата е наричана продажница.

След като се обръща към психолози Ноеми съумява да преодолее тежката обстановка.

„ Мислела съм доста пъти да сложа завършек на живота си “, призна Ноеми в предаването „ Репорт “. Когато след въпросния рожден ден избухна абсурдът към персоналния живот на Берлускони, момичето получавало непрестанно телефонни позвънявания „ в които ми споделяха - „ Кажи това “, „ Кажи това “. Затова тя говорела това, което й нареждали. Според Ноеми Берлускони се обаждал и на татко й.

Ноеми опроверга и още нещо. Навремето тя разкри, че назовава Берлускони „ папи “. Сега признава, че е била принудена да го направи.

„ Никога не съм наричал Берлускони „ папи “. Аз назовавам татко си „ баща “. Казаха ми да кажа това нещо и аз го направих. В реалност не го назовах по този начин...Бяха изречени доста неща, ние се придържахме към това, което ни споделяха да приказваме и вършим. Истината обаче е напълно друго нещо “, безапелационна е Ноеми.

На въпрос какво усеща към днешна дата към Силвио Берлускони, тя споделя:

„ Ненавист към него? Не, усещам деликатност. Има хора в живота, които не гледат никого в лицето и той евентуално е един от тях. “ И въпреки всичко, още през 2015 година Ноеми искаше Берлускони да кръсти едно от децата й в Аркоре.

„ Всъщност тогава връзките сред тях изглеждаха отлични “, споделя пред „ La Repubblica “ през днешния ден някогашният брачен партньор на Ноеми, Виторио Романо. „ Думите й също ме изумиха. Не разбирам смисъла, тя постоянно го е защитавала. Какво да кажа, несъмнено си е имала основателни аргументи. Тъй като е добра майка, единствено се надявам двете ни деца да не са изложени на спомагателна гласност “, изрази вяра той.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР