Именитият френски треньор Арсен Венгер е впечатлен от класата на

...
Именитият френски треньор Арсен Венгер е впечатлен от класата на
Коментари Харесай

Венгер: Франция може да направи разликата във всеки един момент

Именитият френски треньор Арсен Венгер е впечатлен от класата на националния отбор на “петлите” на Евро 2020. Световните първенци завоюваха единствено един от трите си дуела в груповата фаза, само че съгласно някогашния управител на Арсенал няма място за терзание.

“Тимът на Франция ме въодушевява най-много с капацитета си - съобщи Венгер пред “Льо Паризиен”. - Оставаш с чувство, че във всеки един миг тимът има нужното, с цел да направи разликата. Не се вижда неизменност през всичките 90 минути по време на мач, само че сигурно е налице онази сигурност в играта както в офанзива, по този начин и в отбрана. Усещаш, че в случай че е неотложно да се вкара гол, това ще се случи ", стартира експертът.

"Срещу Португалия показахме, че можем да направляваме дуела. Мисля, че самите футболисти не усещаха непосредствено това, само че то се видя. Като цяло не използвахме цялостния си капацитет, а можехме да принудим съперника да допусне неточност. Но е реалност, че в отбора е налице задоволително гений, с цел да не се постанова да играем на върха на опциите.”

Играчите на Дидие Дешан завоюваха своята група и на осминафиналите ще спорят с Швейцария. Победителят от този двубой ще срещне на четвъртфиналите Испания или Хърватия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР