Имението Castillo del Lago на Холивуд Хилс е обявено за

...
Имението Castillo del Lago на Холивуд Хилс е обявено за
Коментари Харесай

Имение на Мадона в Холивуд търси нов собственик за 21 млн. долара

Имението Castillo del Lago на Холивуд Хилс е оповестено за продажба за 21 млн. $ от настоящия си притежател стилния дизайнер Леон Макс.

Емблематичната къща в жанр хасиенда е един от първите домове, издигнати в Лос Анджелис по план на Джон Де Ларио към 1926 година Оттогава безчет известни притежатели са се разхождали из стаите ѝ и са се потапяли в басейна в градината.

Това е и мястото, където мафиотът Бъгси Сийгъл от 30-те години на предишния век основава игрална бърлога. В имението са снимани няколко подиуми от „ Ченгето от Бевърли Хилс “.

Мадона купува парцела през 1993 година, само че го продава малко по-късно през 1996 година

Castillo del Lago, ситуирано на върха на изящен било, в този момент е локална забележителност. Състои се от две кули, всяка от които предлага панорама от птичи взор към емблематичния знак на Холивуд. Разположен на имот от три акра, сходно на палат пространство е заобиколено от тучни морави, розови градини, цитрусови дървета и обилие от фонтани.



Архитектурните акценти включват касетирани тавани, персонализирани детайли от ковано желязо, теракотени подови настилки, живи старинни плочки, ръчно рисувано изкуство, огромни камини, открити тавани с дървени греди, испански арки и ретро асансьор с дървена ламперия.

Щом влезте във фоайето, ще се озовете пред невероятна вита стълбищна кула, която свързва  всички равнищата на дома. Официалната всекидневна очарова с богато украсени дървени греди, впечатляваща камина и редици френски порти, които се отварят към обширната тераса с панорама към блестящото езеро. Изящната библиотека с дървена ламперия е оборудвана с персонализирани лавици, уютна камина и живописни гледки. Просторна публична столова демонстрира ефектен архитектурен таван, планиран като пчелна пита, разказват парцела от Carolwood Estates.



Лоджия се отваря към централен двор с извисяващи се палми, шадраван и зала за закуска с външна камина и трапезарията навън, обсипана с цвят на глициния.

Основният апартамент заема настрана луксозно крило и включва релаксиращи зони, двойни бани с красиви комплицирани дизайни на плочки и спираща дъха панорама от кулата. Апартаментът за посетители е с три спални.

Общата жилищна повърхност е 10 513 квадратни фут - пространство, в което са включени девет спални и шест бани.



Обширна градина с розови шубраци и фонтани, типичен басейн, изваяни живи плетове обкръжават главната постройка. В допълнение към нея има медийна зала, офис, винарна, фитнес и 2 стаи за личния състав.

Снимки: Carolwood Estates
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР