Имената на Николета Лозанова и Сузанита бяха едни от най-обсъжданите

...
Имената на Николета Лозанова и Сузанита бяха едни от най-обсъжданите
Коментари Харесай

10-те фаворити за спечелване на „VIP Brother 2017“

Имената на Николета Лозанова и Сузанита бяха едни от най-обсъжданите като бъдещи съквартиранти във „ VIP Brother 2017 “. Дали продуцентите на предаването в реалност са отправили покана за присъединяване към двете скандални дами и какви са аргументите те да не влязат в Къщата на „ Големия брат “, не знаем.

Ако дадем ухо на клюките, наказателна клауза по контракта на Николета към предаването „ Папараци “, където тя до неотдавна беше водеща, е повода към този момент тя да остане надалеч от Къщата в Нови хан. Според друга клевета пък една от най-харесваните и коментирани българки не е измежду вип-брадърите, защото е поискала прекомерно огромен хонорар.

Що се отнася до дъщерята на фолк легендата Орхан Мурад, мисля да не я обсъждаме. И почтено – не разбирам манията по Сузанита. От появилите се до момента музикални планове с нейно присъединяване, като се изключи че е скандална, не разбрахме дали в действителност е и надарена.

Няколко дни преди старта на предаването бяха оповестени имената на ретро фолк иконата Сашка Васева, „ лудият кореспондент “ Даниел Петканов, дизайнерката Мегз, диетоложката Енджи Касабие и Тото от „ СкандаУ “. И петимата задоволително известни и известни.

Мотото на тазгодишния сезон е „ Любовта е… “, само че към този момент обич няма. Може би с изключение на тази на Даниел Петканов към някогашната му другарка Александра, в случай че в действителност има такава, а не е част от тактиката му. Иначе при влизането си и двамата се пробваха да ни убедят по какъв начин са доста и даже неприятно сюрпризирани от обстоятелството, че ще съжителстват в къщата.

Разгоряха се и първите кавги, естествено след първите номинации. Александра Богданска изигра огромната роля при решението кои да бъдат първите номинирани за изпъждане – Сашка Васева и Мария. Ясно е, че първите номинации са „ изсмукани от пръстите “, само че с причините си Александра несъмнено си завоюва зложелател в лицето на сексапилното миньонче от Стара Загора.

Освен двете фолк певици, служебно номинирани са двете близначки Алекс и Влади, една от които ще си тръгне след зрителския избор. Ако Биг Брадър не е планувал още веднъж престояване за изгонения в друга, невидима част от къщата. Което ще е малко изтъркано, но…

През първата седмица видяхме и първия съквартирант, който „ изтрещя “ този сезон. Дизайнерката Мегз беше основно настоящо лице в мини драмата „ Искам да ми махнете перуката “.

Седмица след старта на новия сезон на „ VIP Brother “, почитатели и нормални всезнайковци към този момент вършат догатки за любимците в конкуренцията за най-обичана звезда на България. Жълтите издания сочат като любимец врачанинът Йонислав Йончев – Тото, заради огромния брой почитатели тийнейджърки, които ще го поддържат до финала. Ако логиката е вярна обаче, то по този индикатор и Жана Бергендорф трябваше да завоюва в предишния сезон на ВИП-а.

Ето и нашите 10 любимци за финалисти във „ VIP Brother 2017 “.

10. Сашка Васева

 Сашка Васева е един от най-непредвидимите участници в Къщата, което прави присъединяване ѝ напред наложително. Съществува огромна възможност ретро фолк дивата да има участта на непрекъснато набедения за изпъждане от риалитито… Който обаче феновете няма да извадят от Къщата и който по-късно оттук-оттам ще се добере до полуфинала или даже финала.

9. Цветелин Маринов

 Цуни е тазгодишният съквартирант, запълнил нишата на безизвестните предприемачи в Къщата. Всички знаем обаче, че този типаж е обичан на българския фен, в случай че съдим по присъединяване на Джино и Борислав, което прави появяването на Цуни на финала напълно реалистично.

8. Мария

 Мария също е измежду първите номинирани, само че имайки поради, че тя е една от най-харесваните поп-фолк певици сега, надали ще излезе след зрителския избор в понеделник. Мария знае своите мощни страни и по какъв начин да ги употребява. Дали обаче фолк певицата влиза, с цел да се забавлява или с цел да се популяризира, ненапълно ще реши и сюжета на присъединяване ѝ в риалитито.
След абсурда с Александра, двете дами застанаха от двете страни на фронта, което ще направи играта още по-интересна.

7. Даниел Петканов

 „ Лудият кореспондент “ сякаш направи първата си неточност в играта, признавайки, че и той също е изневерявал на някогашната си другарка Александра Богданска. Освен това теорията му, че мъжете могат да изневеряват на дамите, тъй като го правили за спорта, му донесе негативи измежду някои от съквартирантите. Риалитито обаче е още първоначално си и той има време да се поправи.
Петканов е като пренавит в първата седмица на шоуто и тича ту при Мегз, ту при някогашната си. После пък оказва помощ със утринната гимнастика на Мария. Вероятно Дани следва своя тактика в играта и му е значимо да има благосклонностите на множеството съквартиранти, които да му оказват помощ по пътя към финала.

6. Алфредо Торес

 Лъчезарният кубинец е приветлив и харесван от всички съквартиранти. Ако не се замеси в някой скандал, той ще остане надалеч от номинациите много дълго време. Вероятността да бъде измежду полуфиналистите или финалистите в сезона е осезателно огромна.

5. Дани Милев

 Засега Дани Милев е приел ролята на непряк наблюдаващ, само че напълно скоро чакаме от него да се включи в играта и да се утвърди като водач, което ще му отвори пътя към финала.

4. Ваня Щерева

 Ваня твърди, че в Къщата ще заеме ролята на изповедник, нещо което правеха Ернестина Шинова и Ирина Тенчева в предходните сезони на играта. Щерева умее толкоз доста неща, че сигурно оставането в играта до финала, няма да ѝ се опре.

3. Маргарита Хранова

„ Не ме тормози това, че ще бъда най-възрастният участник във „ VIP Brother “, това е единствено на години, никога няма да им се дам на младите. Обичам да съм център на внимание, обичам да се дръзвам, описвам доста вицове. “

Така се дефинира звездата на българската естрадна музика, която съгласно нас ще бъде един от финалистите в риалитито.

2. Тото

 Освен поддръжката на доста почитателите измежду феновете на предаването, Тото най-вероятно ще разчита на непринуденото си и естествено държание и неподправеното възприятие за комизъм. Определено един от най-следените от камерите в Къщата участници е и измежду главните кандидати за спечелването на риалитито.

1. Енджи Касабие

 Финалът за ливанската принцеса е като нещо, което е ясно от единствено себе си. Освен в случай че самата тя не реши да напусне или внезапно не промени държанието си, само че несъмнено е един от най-ярките любимци за купата „ Любима звезда на България “.
Енджи има харизмата на победител, който да очарова със своето леко и доброволно държание феновете, а благосклонностите на останалите съквартиранти ще я ваксинират от номинации до финала.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР