Имате връзка, но усещате, че нещо не е наред. Имате

...
Имате връзка, но усещате, че нещо не е наред. Имате
Коментари Харесай

Признаци, че той вече е влюбен в друга

Имате връзка, само че усещате, че нещо не е наред. Имате съмнения. Как можете да разберете дали обичаният ви към този момент обича друга. Ето няколко присъщи признака, които могат да го издадат. 

Експерт по междуличностна връзка, създател на курс по сантиментални връзки в Университета на Илинойс в Спрингфийлд, Съединени американски щати, Бет Рибарски изброи типични признаци на държание на хора, които са разлюбили сътрудниците си. Нейното мнение е представено от изданието Best Life.

Според Рибарски хората, които към този момент не обичат своите избраници, стават раздразнителни, постоянно стартират кавги от нулата, заобикалят интимността, не разискват взаимно бъдеще и рядко прекарват време дружно . Тя назова тези промени в държанието естествена стъпка в развиването на доста връзки.

Експертът акцентира, че съществуването на някои или даже всички признаци на изстудяване на възприятията не значи безусловно провал на връзката . Например стресът на работното място, съгласно Рибарски, може да повлияе отрицателно на половия и прочувствен живот на двойката, даже в случай че сътрудниците към момента се обичат.

„ Всички връзки минават през възходи и падения. Въпреки това, в случай че забележите предупредителни знаци, това значи, че би трябвало да говорите. Твърде постоянно двойките подценяват проблемите, надявайки се те да изчезнат от единствено себе си и връзката по знамение да се оправи . Всъщност е по-вероятно казусът в никакъв случай да не бъде решен и проблемите само ще се натрупват “, споделя Бет Рибарски.

Тя поучава да говорите намерено с колегата си, че имате съмнение, че възприятията му са охладнели. Според нея е допустимо да се възстановят старите страсти в двойката, в случай че и двамата сътрудници го пожелаят и са подготвени да разрешат казуса незабавно щом осъзнаят съществуването му. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР