Имате ли впечатлението, че животът ви се върти само около

...
Имате ли впечатлението, че животът ви се върти само около
Коментари Харесай

Знаци, че сте обсебени от връзката си

Имате ли усещането, че животът ви се върти единствено към вашия сътрудник? Може би обкръжението ви е карало да го разберете внимателно преди, само че не сте желали да слушате... 

Когато той не е в близост, вие се чудите какво да извършите, с цел да се усеща добре. Бавно забравяте за себе си и в действителност се чувствате скъпи единствено с него.

Може би сте захласнати от индивида и би си коствало да измененията това. допустимо най-скоро!

Обсебена ли съм от колегата си?

# 1 Ти мислиш единствено за него

Няма значение дали сте на работа, взимате душ или водите кучето си на разходка... Има единствено една тематика в главата ви: ТОЙ. Чудите се какво да му подготвите изненада или какво му казахте неотдавна.

# 2 Вие посвещавате цялото си време на него

Винаги, когато имате свободен миг, незабавно планирате някои взаимни действия. Почивните ви дни са в непрекъснати срещи с него, тъй като какво друго бихте правили?

Водите го на всички обществени събития и излети с вашата компания, която той познава. Не мислиш ли, че би било занимателно от време на време да отидеш сама на дамско празненство?

# 3 Шпионирате в обществените му медии
Как да схванеш дали е обич, или мимолетна връзка?
Каприз или същинска обич? По-долу даваме поредност от знаци, които ще ви оказват помощ да разберете дали това, което изпитвате към другия,...
Прочети повече
Толкова си захласната, че от време на време проверяваш страницата му във Фейсбук или четеш текстови известия за конспирации. Сигурна ли си, че е видял приятелите си неотдавна, както сподели?

Когато забележите известие от непознато момиче, бързо преглеждате нейните фотоси и виждате коя е. Успокойте се, тъй като малко доверие в една връзка ще ви бъде от изгода.

# 4 Вие анализирате живота му в предишното

Вместо да се грижите за себе си, вие прекарвате часове в разглеждане на старите му изявления във вашите сметки в обществените медии. Между другото, намирате мнения от негови другари (за които той евентуално от дълго време е забравил). Браво, публично си оповестена за преследвач!

Започваш да се чудиш какво си е мислил тогава и в действителност живееш в неговото минало, настояще и изцяло забравяш за себе си... Какво ще последва?
Задайте си тези 10 въпроса преди нова връзка
Да започнете нова връзка е сериозна стъпка, изключително, в случай че сте имали крах с последния си сътрудник. Преди да се впуснете в нови страсти,...
Прочети повече
# 5 Споменавате го във всеки диалог

За каквото и да говорите с други, постоянно би трябвало да кажете нещо за гаджето. Нищо чудно, защото всичките ви мемоари са свързани единствено с него.

Хубаво е, че той е толкоз значим за теб, само че твоите другари биха желал най-сетне да схванат какво се случва с теб, а не твоят мъж...

# 6 Имате възприятието, че го виждате на всички места

Умът ви към този момент е толкоз обхванат от мисли за момчето, че стартирате да свързвате елементарните минувачи с него. Суичър с сходен цвят на хоризонта, раница или сходен смях...
Защо връзките стават апатични и връзката се разрушава
С годините всяка връзка се трансформира. Първоначалната тръпка изчезва и на нейно място по една или друга причина доста постоянно се настанява а...
Прочети повече
Веднага се оглеждаш, с цел да видиш дали в действителност не е той. Трябва да се успокоите, тъй като в действителност скоро ще започнете да халюцинирате. 

# 7 Вие създавате мислени ситуации 

Всеки има мечти за бъдещето с сътрудник или хрумвания за сантиментални подиуми с него. Но не можете да отидете прекомерно надалеч в това, с цел да " не отлетите изцяло " от него.

Оценявайте, когато той е до вас, а когато не сте дружно, направете нещо положително за себе си или прекарайте време с другари, вместо да живеете в заблуда.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР