Имате ли нужда от партньор, с когото да сте едно

...
Имате ли нужда от партньор, с когото да сте едно
Коментари Харесай

От какво имате нужда в любовта според зодията

Имате ли потребност от сътрудник, с който да сте едно цяло? Или предпочитате да запазите персоналното си пространство в сантименталните си връзки? Зодията ви издава от какво имате потребност в любовта:
Овен: Непобедима обич
Рогатите зодии имат потребност да се любуват на вътрешната си мощ. Овните инстинктивно търсят сътрудник, който да цени точно това тяхно качество и да се доверява на преценката им. Той обаче би трябвало също да е мощен и самонадеян, с цел да ги приземява.
Телец: Обгръщаща обич
Родените под знака Телец обичат да бъдат ухажвани и обсипвани с внимание от учтиви и деликатни персони. Затова имат потребност от толерантен сътрудник, чиято обич ги обгръща.
Близнаци: Екстремна обич
Тази зодия не си пада по монотонните връзки. Близнаците мъчно доближават равнище на цялостна реципрочност и избират връзки, в които има напрежение, занимания и завършения. Ако изпитват досада, любовта им няма да трае дълго.
Рак: Неподправена обич
За разлика от Близнаците представителите на зодия Рак обичат да обичат и да бъдат обичани. Така се усещат живи. Партньорът им освен би трябвало да одобри това, само че и интензивно да споделя всекидневието си с тях.
Лъв: Драматична обич
Лъвът остава горделив лидер и в любовта. Особено дамите от тази зодия държат да се усещат като кралици във връзката си. Но мекушавите жители по никакъв начин не са им занимателни. Партньорът на Лъва би трябвало да бъде най-малко толкоз мощен, колкото е и обектът на желанията му.
Дева: Чиста обич
Представителите на зодия Дева желаят обич, която няма потребност от доказване с огромни каузи и думи. Стига им един прелестен диалог или нежна целувка, с цел да се усещат обичани.
Везни: Хармонична обич
И в любовта Везните търсят непоклатимост. Хубаво е сътрудникът им да им оказва помощ да реализират равновесие. Везните имат потребност от доста контакти, внимание и естетика.
Скорпион: Страстна обич
Любовта на Скорпиона е вилнееща буря. Който в миналото се е докоснал до този огън, няма да го не помни. Просто няма друга зодия, която да се раздава за връзката си с такава пристрастеност.
Стрелец: Свободна обич
Тази зодия е родена, с цел да лети. Затова не е добре Стрелецът да има сътрудник, който го приземява. Колкото по-нависоко го ускорявате, толкоз повече ще се издига в живота и във връзката ви.
Козирог: Закриляща обич
Дълбоко в себе си Козирогът жадува за мощно рамо, за покровител, който постоянно е до него. Само тогава тази другояче много саможива зодия може да се усеща сигурна във връзката си. Ако срещне такава обич, Козирогът няма в никакъв случай да се откаже от нея.
Водолей: Себелюбов
Представителите на зодия Водолей се усещат най-добре в среда, която им разрешава да обичат себе си. Въздушният знак не би се пречупил в името на връзката си. Той има потребност от човек, който го обича подобен, какъвто е. Така му е по-лесно да обича себе си.
Риби: Приказна обич
Рибите на драго сърце плуват в фантазиите си. А каква по-добра тематика на техните мечти от любовта? Зодия Риби има потребност от собствен съмишленик-мечтател, който обаче да умее и внимателно да я връща в действителността.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР