Имате ли екшън план за лятото? Предлагаме ви точно такъв.

...
Имате ли екшън план за лятото? Предлагаме ви точно такъв.
Коментари Харесай

10 лесни стъпки как сами да направим живота си по-добър

Имате ли екшън проект за лятото? Предлагаме ви тъкмо подобен. Състои се от 10 точки и цели да ви помогне да извършите живота си по-добър и да ви усъвършенства – както самите вас, по този начин и метода, по който прекарвате дните си.

В горещия сезон се фокусирайте върху най-хубавото от себе си във всички сфери на живота. Знайте своята цел и оправете всички взаимоотношения. Това сигурно ще ви направи сполучливи.

1. Открийте цел

 10 лесни стъпки по какъв начин сами да създадем живота си по-добър

Дали актуалният ви живот отразява вашите полезности? Ако не, би трябвало да извършите преоценка къде сте и къде желаете да бъдете. Обкръжете се с хора, които ви въодушевяват да отидете там, където жадувате.

2. Бъдете сами

Научете се да се усеща удобно, когато сте сами. Планирайте соло странствуване, разходка из града, на непознато място и т.н.

3. Отворете мозъка си

Лесно е да се осланяте на стандарти. Не се задоволявайте с това. Отворете мозъка си за персоналните истории на хората. Започнете да поддържате връзка с сътрудниците си от друго потомство. Може да се удивите какъв брой забавни неща се научават.

4. Правете взаимни отстъпки

Да вършиме компромис не е знак за уязвимост. Подхождайте към всички договаряния с волята да слушате и да променяте мнението си.

5. Направете нова крачка

Често сътворяваме проблеми в личния си разум. Следващият път, когато нещо ви стресира, попитайте се нещо – какво може да извършите по въпроса тъкмо в този момент?

6. Свържете се с хората „ по-дълбоко “

Когато поддържате връзка с другите, помнете, че не става дума за вас. Оставете телефона и просто слушайте.

7. Обичайте личния си глас

 10 лесни стъпки по какъв начин сами да създадем живота си по-добър

Негативният глас в главата ви препречва пътя към триумфа и фантазиите. Контролирайте го. Позволете на оптимизма у вас да надвие.

8. Сложете граници

Обичайните офиси са нормата. Не всеки, с който работите, е най-хубавият ви другар. Не споделяйте прекомерно доста персонални елементи. Сложете граници.

9. Изговорете го

Финанси и връзки – от време на време те може да са причина за напрежение. Избягвайте бъдещи спорове, като бъдете почтени и се настроите към оптимално обмисляне на разноските. Помислете за сметките, спестяванията, хапчовете за избрани цели и т.н.

10. Погледнете нагоре

Кой в живота ви е източник на ентусиазъм за напредък, подтик в посока напред и реализиране на задачите? Направете лист от топ 5 души и възстановете връзките си с тях. Кажете им, че оценявате това, което вършат.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР