Имате 102 причини да гласувате с преференция за мен -

...
Имате 102 причини да гласувате с преференция за мен -
Коментари Харесай

Георги Георгиев: 102 причини да гласувате с преференция за мен – заради 102 изпълнени задачи

„ Имате 102 аргументи да гласувате с преференция за мен - поради 102 изпълнени задания “, споделя претендентът за общински консултант от ГЕРБ-СДС в София Георги Георгиев.

И изброява направеното за цифрова София досега:
Направихме цифрова гражданска война в градския превоз – въведохме безконтактното заплащане с банкови карти и други смарт устройства във всички транспортни средства.Над 23 000 000 пътувания в градския превоз са осъществени с новите електронни билети. Така пенсионирахме хартиеното билетче и спестихме 4 тона хартия.Създадохме билети за безкрайно прехвърляне в границите на 30 и 60 минути в целия градски превоз.Вече можете да заявите и получите винетния си стикер за паркиране в сина и зелена зона напълно онлайн. Това е от изгода за близо 30 000 жители.Ако имате електромобил, условие за безплатното му паркиране към този момент е единствено регистрационният му номер.Дигитализирахме над 420 000 документа в направление „ Архитектура и градоустройство “.Вече може и да промените сегашния си адрес напълно онлайн.
Гласувайте за ГЕРБ-СДС с номер 76 и поддръжка с преференция номер 102 за общински консултант, приканва Георги Георгиев.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР