Имаше време, когато младостта беше синоним на непринуден секс. За

...
Имаше време, когато младостта беше синоним на непринуден секс. За
Коментари Харесай

Видеоигрите побъркват младите хора

Имаше време, когато младостта беше синоним на неналожителен секс. За колежаните забиването на мацки в близост нормално вървеше ръка за ръка с първия усет на живот надалеч от вкъщи.

Сега ново изследване открива, че времената се трансформират и това няма нищо общо с пандемията от ковид. Изследователи от университета Рутгерс споделят, че по-малко младежи вършат импровизиран секс.

Но какво движи това по-резервирано държание, задава въпрос „ Стъди Файндс “. Отговорът е - по-малко пиянство и повече видеоигри. Авторите на проучването прибавят, че наклонността е идентична както при мъжете, по този начин и при дамите, отбелязва Монитор.

Друга огромна социална смяна, която способства за “оставането на изсъхнало “, е фактът, че от ден на ден хора живеят вкъщи. От 2007 до 2017 година откривателите откриват, че броят на мъжете на възраст сред 18 и 23 години, които вършат нехаен секс през даден месец, е понижен от 38 на 24 %. За младите дами този брой е понижен от 31 на 22 %.

Най-големият фактор, движещ спада и при двата пола, наподобява е намаляването на потреблението на алкохол. Това важи изключително за младите мъже. Изследването открива, че по-малкото пиянство води до една трета от спада на половата интензивност през тези 10 години.

В същото време повишаването измежду младите мъже на известността на видеоигрите, изяснява 25 % от смяната в държанието им. Екипът прибавя, че нарастването на младите мъже, живеещи с родителите си, съставлява малко над 10 % от спада в инцидентния секс.

Просто казано, откривателите споделят, че младите възрастни „ остават деца “ за по-дълги интервали от живота си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР