Имаше слухове за луксозни болнични стаи за ВИП персони. Така

...
Имаше слухове за луксозни болнични стаи за ВИП персони. Така
Коментари Харесай

Стойчо Кацаров се чуди как в болница със стотици служители, никой не е разбрал за луксозния апартамент

Имаше клюки за първокласни болнични стаи за ВИП персони. Така някогашният министър на опазването на здравето Стойчо Кацаров разказа проблема с първокласния апартамент в болница " Лозенец " в ефира на Нова телевизия.

Той сложи въпроса по какъв начин е допустимо в болница, в която работят стотици хора, никой да не е чул или видял нещо. Бившият министър не изключи опцията апартаментът в болница " Лозенец " да е бил употребен за. По думите му в частните лечебни заведения такива жилища няма, а единствено в държавни структури.

Той уточни, че неговото желание е била лечебното заведение да стане детска болница , Издадох заповед за обединение с педиатрията. Тази заповед обаче бе анулирана, разясни Кацаров.

Според него първокласният апартамент не е бил посещаван от министър-председатели или президенти.

Според него нерегламентираното потребление на болничното заведение е най-малкия проблем. Това демонстрира доколко е покварено обществото. Не са отговорни единствено хората, които сочим с пръст. Всеки един в себе си носи отговорност, разясни той.

Това става с защита от горе до долу. Държавата е построена по този метод, тя се крепи на това нещо. То не може да бъде изчегъртано. Най-вероятно нищо няма да последва, тъй като по този начин е устроена страната. Дори да се открият отговорните, няма да се решат проблемите, сподели още Кацаров.
 Щабквартира със личен асансьор „ кацнала “ в болница „ Лозенец “
Щабквартира със личен асансьор „ кацнала “ в болница „ Лозенец “

От години за съществуването му се носели митове из болничните коридори
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР