Имаше огромна съпричастност от българската общност, вееха се български знамена

...
Имаше огромна съпричастност от българската общност, вееха се български знамена
Коментари Харесай

Илхан Кючюк за Шенген: Не приемам да бъдем полудържава

Имаше голяма съпричастност от българската общественост, вееха се български флагове наред с немски. Имам своите съмнения, несъмнено. Защо се санира постройката единствено седмица след трагичния случай? Защо не се изчака заключението на прокуратурата? България би трябвало да бъде дейна, да упорства да има следствие. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия евродепутатът Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е по отношение на трагичния случай в Золинген, при който починаха четирима български турци.

„ Ще сложим въпроса на всички вероятни конгреси, ще създадем послание и към всички немски евродепутати. Правата и свободите не са единствено предизборна тематика ”, безапелационен е той.

„ Българският етнически модел бе основен за предварителна защита на войни, на опълчване сред етносите. Това докара до присъединението ни към НАТО и Европейски Съюз. Етническото разделяне е един от главните проблеми на Западните Балкани. Наш интерес е да граничим със страни членки на Европейски Съюз и НАТО. Добрата политика за мен е когато хората се схващат ”, добави европедутатът.

На въпрос отворени ли са очите на Европейски Съюз за антибългарската изразителност в Северна Македония, Кючюк разясни: „ Всички европейски институции са осведомени. Ясна е и позицията на Европейския съвет. Гласувано бе и Френското предложение. Българската външна политиката би трябвало да има съществена роля в опазването на идентичността на всеки, който се усеща българин.

„ Вижте какво става с ПВУ. Това не са пари единствено за България, те са свързани с промени. Бъдеща кохезионна политика ще бъде обвързана с пари. Лесните пари завършиха. Трябва да желаяме по-гъвкави правила, с цел да се възползваме от тези средства. За Шенген – не одобрявам да бъдем полудържава ”, акцентира още Кючюк.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР