Имаше 100% дузпа срещу Мак Алистър. Това заяви мениджърът на

...
Имаше 100% дузпа срещу Мак Алистър. Това заяви мениджърът на
Коментари Харесай

Клоп: Имаше 100% дузпа срещу Мак Алистър

Имаше 100% дузпа против Мак Алистър. Това съобщи мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп след равенството 1:1 с Манчестър Сити в огромното дерби от 28-ия кръг на британската Висша лига. На „ Анфийлд “ двата тима предложиха ужасно качество на играта, а в заключителните мигове останаха съществени подозрения за нарушаване на Жереми Доку против международния първенец с Аржентина в наказателното поле на „ жителите “.


„ Това беше стопроцентова дузпа. Съдиите ще намерят пояснение за решението си. Това е 100% нарушаване във всяка зона на терена и евентуално жълт картон. Всички хора с Айпадове към мен ми споделяха „ Уау, явно е. Може би могат да се скрият зад фразата „ не е ясна и явна неточност “. Разбира се, че е дузпа, само че не я получихме и всичко е окей “, сподели Клоп, за който това бе последно дерби със Сити във Висшата лига, откакто през януари разгласи, че напуща Ливърпул след края на сезона.

Относно представянето на тима, немският експерт съобщи: „ Сензационно. Първите 10 минути прибързвахме и Манчестър Сити ни атакуваше съществено. Второто полувреме беше най-хубавото ни против този противник, откогато съм управител. Те, несъмнено, удариха греда, само че ние трябваше да вкараме два или три гола. Изключителен футболен мач. За мен, ние доказахме през днешния ден за първи път на 100%, че се намираме тъкмо там, където би трябвало да бъдем. Ще се борим за купата и ще забележим какво ще стане “.

Междувременно, наставникът на Сити Пеп Гуардиола не откри проблем в недоволството от страна на Кевин Де Бройне при промяната на белгиеца след почивката. Двамата разговаряха, като един от най-хубавите за „ небесносините “ през годините не остана удивен от някои тактически решения на испанеца.

„ Започнахме доста добре, само че те са необикновен тим. Имахме нашите моменти, те имаха своите. Начинът, по който те играят, прави нещата сложни за всеки отбор. Приемаме точката. През първото полувреме имахме инерция и създадохме доста благоприятни условия. След като им подарихме дузпа, започнахме да страдаме. Мачът бе добър за феновете “, сподели Гуардиола и продължи във връзка с случилото се с Де Бройне:

„ Добра реакция. Следващият мач ще има късмет да се потвърди. Нуждаехме се от състезател, който да задържа топката. Не ставаше въпрос за пресиране. Матео Ковачич е доста добър точно в това. Бяхме щастливи с Кевин. Няма проблем посред ни, всичко е наред “, добави мениджърът на първенците, които са трети в таблицата, на точка от Арсенал и Ливърпул. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР