Имаш симпатии към мъж, не виждаш халка на ръката му,

...
Имаш симпатии към мъж, не виждаш халка на ръката му,
Коментари Харесай

6 начина да разбереш дали има друга жена в живота му

Имаш благосклонности към мъж, не виждаш халка на ръката му, само че се притесняваш да го попиташ непосредствено дали има другарка, с цел да не изглеждаш прекомерно нападателна? Или пък от известно време излизаш с нова тръпка, само че усещаш, че в сърцето му има място за повече от една жена?

Следният лист може да внесе светлина в любовната осведомителна мъгла, която тегне над персоналния ти живот сега.

Това са сигналите, че той няма съществени планове към теб, а в живота му към този момент има друга:

1. Когато го каниш да излизате, избира да е през уикенда или директно след работа сякаш “само за малко”. Усещаш, че той разполага с доста свободно време, само че в никакъв случай не ти отдава такова.

2. Винаги отива в другата стая, когато би трябвало да приказва по телефона. Е, на всеки му се постанова да организира значим диалог на мира, само че, когато това се случва прекомерно постоянно, може би имаш мотив за терзание.

3. Никога не те кани в дома му.

4. Казусът “Ще видим”. Този отговор получаваш постоянно, когато предложиш да извършите последваща крачка във взаимоотношенията ви.

5. Не дава отговор на известията и позвъняванията ти с часове. Е, не сме длъжни да сме залепени за смарт телефоните си. Но в случай че неколкократно той просто “изчезва” и не ти дава обикновено пояснение, може би има проблем.

6. Излизате на среща постоянно в другия завършек на града/далече от вкъщи му. Да, това е познатият сюжет вид “отиваме някъде, където няма да срещна познати”. Може да се опитва и с сантименталното пояснение “искам да съм с теб някъде, където никой да не ни притеснява”. Не се връзвай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР