Имаме ясната задача да направи правителство между тези две партии

...
Имаме ясната задача да направи правителство между тези две партии
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Имаме задача да направим правителство, от Петков и Василев виждам повече конструктивност

Имаме ясната задача да направи държавно управление сред тези две партии макар приказките на Атанас Атанасов.

Този коментар направи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на влизане в Народното събрание за днешното съвещание. В изявлението си той разяснява договарянията сред ГЕРБ и ПП-ДБ, почнали през вчерашния ден.

Преговорите по общи цели стартират с две комисии – за бюджет и за правна промяна, обясни Борисов. Преговорите са почнали след негови диалози с Николай Денков и Андрей Гюров от „ Продължаваме промяната “, сподели Борисов.

Борисов акцентира, че от  ГЕРБ са подготвени на взаимни отстъпки.  Даде за образец Румъния, че има ротация, само че на министър председатели.

„ От изявленията на господин Петков и господин Василев има доста по-голяма конструктивност, даже приказват с друг звук. Държат на своето, само че има доста повече конструктивност “, акцентира още  Бойко Борисов.

„ Когато водиш договаряния с втората партия, няма различен вид. С г-жа  Нинова  обсъждахме единствено тематики, по които можем да работим дружно – обществена, правна, защото министърът на правораздаването Крум Зарков е от тяхната партия. Различията ни с нея са тематиката за Украйна “, посочи още Борисов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР