Имаме всички шансове за съставяне на кабинет и той да

...
Имаме всички шансове за съставяне на кабинет и той да
Коментари Харесай

Биков с голяма новина! Идва ли кабинет

Имаме всички шансове за сформиране на кабинет и той да бъде определен. Това разгласи депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков по Euronews Bulgaria. Според него първият мандат може да бъде осъществен и да срещне задоволителна поддръжка в Народното събрание, в случай че се създадат задоволително взаимни отстъпки, както от ГЕРБ, по този начин и от втората политическа групировка – обединяването “Продължаваме смяната – Демократична България “.

„ Когато си с 69 депутати си задължен да правиш взаимни отстъпки, по този начин се образува съдружно или програмно държавно управление. Без герб не може да се сформира държавно управление и решаването на политическата рецесия може да се случи единствено с тези, които стоят в нейната основа и това са главните ни съперници “, уточни Биков.
-->
" Невъзможен е вторият мандат в този му вид, смисълът да направиш държавно управление с втория мандат е, в случай че си декларирал, че искаш да изолираш първата политическа мощ, което се е случвало, в последните години, с държавното управление „ Орешарски “, добави той.

По думите му ГЕРБ имали капацитет да излъчат най-малко четири разновидността за постоянно държавно управление съдружен, политически, неполитически, експертен или програмен.

„ Вторият мандат не е първата политическа мощ да те поддържа, това е неуместно и смешно “, сподели Биков по адрес на ПП-ДБ. Той дефинира като „ признак на интелектуална беззащитност на тези две обединенията, които го оферират ГЕРБ “ да поддържа техния мандат.

Той разяснява и вид „ Б “, който бе стартиран от водача Бойко Борисов, за сформиране на постоянен кабинет. „ Това е опция, в която вземат участие оптимално необятен кръг политически сили, които са в Народното събрание, както и сполучливи министри в настоящето държавно управление, с цел да можем да спрем с реваншизма. Ако предлагаме програмно или експертно държавно управление сме длъжни да беседваме с всички “, добави Биков.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР