Имаме си зам.-кмета беглец по най-важния ресор. Терзиев обещаваше повече

...
Имаме си зам.-кмета беглец по най-важния ресор. Терзиев обещаваше повече
Коментари Харесай

Георги Георгиев: София има фейсбук кмет

Имаме си зам.-кмета дезертьор по най-важния сектор. Терзиев обещаваше повече да няма ремонт на ремонта, очевидно решението е да не вършат въобще поправки. Първо три месеца нямахме назначен зам.-кмет по строителството в София. Назначиха един сътрудник, който работи два месеца, само че му лишиха правата без никакви пояснения. Защо е зам.-кмет по строителство по този начин и не разбрахме. Той не можеше да разпорежда поправки. Това съобщи общинският консултант от ГЕРБ- Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска в предаването „ Лице в лице ” по БТВ.

„ След като придадохме гласност на този въпрос през вчерашния ден след няколко часа господин Матов си подаде оставката. Превърнали са го във фигурант – нещо, което е неприемливо. Корумпиран ли е, незапознат ли е или е отказал да извърши инструкции на хора, които не поставят подписи, само че се пробват да диктуват решенията в общината. Чуваме разнообразни клюки. В цялата картина липсва кметът на София ”, заключи той.

„ Отговаря ми се с сбити постове във Facebook. Кметът бил в отпуск в чужбина. Не може София да има фейсбук кмет. Най-малкото да има зам.-кметове, които да работят. Това не се случва в СОС. Политическа партия дадоха обещание, че идват с огромен екип в София и стартират да работят от първия ден ”, оплака се общинският консултант от ГЕРБ-.

„ Стандартът и методът на живот на кмета би трябвало да се трансформират, в деня, в който постави клетва. Зейнали са дупки по улиците, имаме десетки сигнали за кърлежи в зелените площи ”, изброи той и акцентира: „ Необходими са реакции незабавно ”. Затова са мажоритарни тези избори, вие или самичък ще упражнявате надзор, или ще разпределите работата сред заместниците си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР