Имаме си вече нов фаворит сред ароматите на Lancôme –

...
Имаме си вече нов фаворит сред ароматите на Lancôme –
Коментари Харесай

Когато любовта срещне страстта

Имаме си към този момент нов любимец измежду ароматите на Lancôme – новия сетивен La Nuit Trésor Musc Diamant . Съблазнителният мирис е нежно допълнение към модерната икона La Nuit Trésor Eau de Parfum. Яркият му мирис с интензивни мускусни нотки обогатява фамилията на La Nuit по несравним метод, като се придържа към обещанието за непрекъснато премеждие и пламенна, същинска обич. Диамантът на Lancôme е основан от изключителните парфюмеристи Амандин Мари, Кристоф Рейно и Хонорин Блан, като техният прочит на любовта е събрал в себе си цялост от мускусни аромати, преплетени с нотки от роза, фрезия и ванилия



Два мига в едно денонощие, два израза на една и съща обич, две страни на една и съща жена – това е фамилията на La Nuit Trésor. La Nuit Trésor Musc Diamant е по-нежен и по-деликатен , ярък като деня, който постепенно се ражда от черната активност на нощта Страстта минава през всички нюанси на любовта, с цел да стигне до сърцето на аромата на белия диамант – есенцията на скъпата и съблазнителна роза Дамасцена, подсилена от кадифения акомпанимент на малина, съчетана с пудрената текстура на виолетка. Връхната мускусна нотка придава спомагателна изисканост на парфюма, заслужен да бъде обичаният мирис на чувствената и екзотична.



В мускусното благосъстояние на парфюма са вплетени хипнотични ванилови нотки, екзотични бадемови акценти и провокативни есенции , които по идеален метод съумяват да изразят интензивността на любовта. На онази обич от пръв взор, която пробожда сърцето още с първите си нотки и дава усещане за цялост и съпреживяване.

Красивият флакон на парфюма съумява да сплоти всички цветове на светлинния набор , с помощта на островърхата си форма и красива квадратна капачка с пирамидална форма. Подобно на всички други опаковки в фамилията на La Nuit Trésor, включва сатенена роза, вързана кокетно под капачката, като този път е в бяло, с цел да символизира добавените бели мускуси в аромата.



Две сърца, биещи в едно. Един елмаз, който минава от черно към бяло, от нощ към зазоряване, с цел да пресъздаде съвършената композиция от аромати, която добавя палитрата на Lancôme . La Nuit Trésor Musc Diamant е оня ярък момент на деня, когато любовта среща пристрастеността, когато възприятията надвиват над разсъдъка, когато дамата съумява да изрази себе си и да се освободи от условностите.



С поддръжката на Lancôme

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР