Имаме непосредствен пример от това, което се случи в САЩ.

...
Имаме непосредствен пример от това, което се случи в САЩ.
Коментари Харесай

Социолог: COVID-19 има огромно значение за изборите

”Имаме непосреден образец от това, което се случи в Съединени американски щати. Коронавирус болестта е изиграла изключителна роля там. Хората над 65 година са съдействали най-вече за успеха на Байдън. Борисов се оправи доста добре при първата вълна. Когато имахме по 20 случая, се взеха съществени ограничения, в този момент създадохме основа за необятно дифузно разпространяване ”, сподели шефът на ”Сова Харис ” Васил Тончев.
По думите му нещата в този момент наподобяват доста по-неблагоприятно, а Коронавирус пандемията дава късмет на Борисов да се върне в по-добра кондиция пред гласоподавателите, само че в този момент обстановката е доста по-сложна.

" По чисто предизборни основание той отпуска ограниченията. Попитали сме кои са най-влиятелните политици. Борисов и Радев са на върха с много близка отдалеченост. COVID-19 ще има решаващо значение за изборите, значимо е и по какъв начин ще се развият митингите ", добави Тончев.

Според него отношението към новите обединения е прекомерно меко и от това да харесаш някого до това да гласуваш за него - има много огромна отдалеченост.

" Трябва да се потвърждават още доста. Слави Трифонов е отишъл от 10 на 7 %, той избра тактичност на наблюдаващ на събитията. По отношение на COVID-19 се отнася много скептично, това не му оказва помощ в тази обстановка. Той притегля симпатизанти от целия политически набор, ГЕРБ му е най-големият " донор " на гласове ", означи шефът на " Сова Харис " в ефира на Bulgaria ON AIR.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР