Имаме напредък в процедурата за подробен устройствен план на детската

...
Имаме напредък в процедурата за подробен устройствен план на детската
Коментари Харесай

Иван Шишков: До 2-3 месеца ще може да се започне реалното проектиране на детската болница

" Имаме прогрес в процедурата за обстоен организационен проект на детската болница. Надявам се в границите на към два месеца да я приключим. Здравният министър сега приготвя задачи за болничното заведение, което би трябвало да се направи извънредно тъкмо. До 2-3 месеца ще може да се стартира действителното планиране ".

Това съобщи по БТВ служебният министър на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков.  Той акцентира, че ще се направи чисто нова детска болница.

“Теренът, който избрахме, е подобаващ. Най-добре беше болничното заведение да е в София, тъй като това е най-големият град. Мястото в квартал “Овча купел ” не е надалеч от последната спирка на метрото ”, счита районният министър.  

Интерконекторът с Гърция не е завършен

" Ние разделихме на стадии градежа на интерконектора, с цел да може да имаме газ на положителни скъпи. Направихме по този начин, че да може първият стадий да работи безвредно. Строежът обаче не е приключен, има няколко неща, които не въздействат върху това да имаме газ сега. Работихме интензивно да приключим първия стадий, с цел да имаме газ на ниски цени ", съобщи Шишков. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР