Имаме намерение да търсим по-големи мнозинства, защото за сериозна правосъдна

...
Имаме намерение да търсим по-големи мнозинства, защото за сериозна правосъдна
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Ще има лидерска среща между отделните политически сили

Имаме желание да търсим по-големи болшинства, тъй като за сериозна правосъдна промяна е нужна смяна в Конституцията, акцентира ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС
Тези сделки са част от един по-дълъг развой. Отчитайки, че сътрудниците имат решения на техните национални органи, считаме че тези диалози би трябвало да продължат, че в действителност главната функционалност на всеки парламент е да излъчи държавно управление. Това съобщи на влизане в Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова пред Българска национална телевизия.

По думите й най-естествено е всички политически сили, които получат мандат за сформиране на държавно управление, да опитат да създадат държавно управление.

Тя удостовери, че ще има лидерска среща сред обособените политически сили. Според нея най-вероятно това ще стане, откакто стартират консултациите при президента.

„ Активно ще се работи, още през днешния ден има среща с една от парламентарните групи и това е „ Възраждане “, тъй като ние декларирахме, и нашият водач, че с всички парламентарни групи ще проведем диалози. Както и през вчерашния ден казахме, имаме желание да търсим по-големи болшинства, тъй като за сериозна правосъдна промяна е нужна смяна в Конституцията “, добави Десислава Атанасова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР