Имаме много различия с БСП, заяви съпредседателят на Демократична БългарияЗа

...
Имаме много различия с БСП, заяви съпредседателят на Демократична БългарияЗа
Коментари Харесай

Христо Иванов: Лидерската среща на БСП е пиар, за да се прикрие, че мандатът е обречен

Имаме доста разлики с Българска социалистическа партия, съобщи съпредседателят на " Демократична България "

За третия мандат шансът е извънредно дребен, той е по-скоро научен. Имаме доста разлики с Българска социалистическа партия. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание съпредседателят на " Демократична България " (ДБ) Христо Иванов, съобщи.

Той уточни, че от Демократична България още не са получили покана за лидерската среща и посочи, че въпросната среща му наподобява по-скоро пиар, с цел да се прикрие, че мандатът е жертван.

По случая с Nexo Иванов разяснява, че способените органи си правят работата и акцентира, че Демократична България не я касае този проблем, допълвайки, че тематиката се употребява пропагандно.

На въпрос за финансирането на Демократична България той изясни, че всичко е заявено, обществено и транспарантно.

Всичко е заявено, всичко е обществено и транспарантно. Готови сме, в случай че сме сбъркали някъде, да си понесем отговорността. Но в никакъв случай не сме влизали в покупко-продажби с нашите донори, включително и с Nexo, разясни Христо Иванов.

По думите му актуалният модел на финансиране на партиите е поредност от популистки дейности, които са основали безпорядък. Добави, че на България ѝ би трябвало Закон за лобизма и ясно обществено финансиране.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР