Имаме голяма динамика в политически процес, вижда се преориентация на

...
Имаме голяма динамика в политически процес, вижда се преориентация на
Коментари Харесай

Паргов: БСП трябва да участва в настъпващата промяна

" Имаме огромна динамичност в политически развой, вижда се преориентация на огромни електорални групи. 11 юли е дата за изправителен на Българска социалистическа партия ", това сподели в предаването " Денят онлайн с Наделина Анева " по NOVA NEWS Калоян Паргов, ръководител на Българска социалистическа партия - София.

За него е значимо какво ще се случи след 11 юли, дали ще се сформира ли държавно управление, по какъв начин ще бъде формирано то.

" Политиката е комплицирано нещо, в нея няма място за закачки, би трябвало отговорност, самун и зрелища не е най-подходящото сега ", уверен е социалистът.

Той установи, че има чувство за идването на нещо ново, само че партиите на смяната не са изцяло негов притежател, тъй като и те имат проблем при изговарянето на бъдещето.

" Има предпочитание да се сложи ново начало след миналия интервал на ръководство, което е оставило чувство за неправда. Българска социалистическа партия би трябвало да взе участие в смяната, която следва ", уверен е Калоян Паргов.

Председателят на групата " Българска социалистическа партия за България " в СОС осведоми, че в Плана за възобновяване и развиване има планувани средства за удължение на метрото. Той е уверен, че планът е нужен и той би трябвало да се развива на рингов принцип, а не на лъчов, а идващото държавно управление ще има за задача да направи по този начин, че в един от пет до десетгодишен интервал да се преодолее несъответствието сред провинция и София.

" В Плана за възобновяване страната предлага какво да влезе, би трябвало да има ясни критерии и правила. Противопоставянето на София и провинция е нездравословно и непродуктивно. Въпросът с детските градини не е доста комплициран, само че има резистентност в несправянето с казуса ", означи Паргов.

Общинският консултант счита, че съфинансирането за санирането би било рационално и задоволително, само че би трябвало да се взимат поради особености и изключения, като е необходим и предел на цените.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР